ja, ja........Reichs-Marke to začne a Neu NSDAP skončí.......však i oni maj svejch problémů dostpavproch píše: Reich příští týden odhazuje EURo a vrací se k Reichs-marke.
Politický koutek
Re: Politický koutek
Niko nadžanel ko kerdža
Tomu nevěřimpavproch píše:Píše se tam jao o hotové věci, že Reich příští týden odhazuje EURo a vrací se k Reichs-marke.
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
http://www.lidovky.cz/rathuv-ex-poradce ... n_domov_sk
slušnýVysvědčení, které jsme měli od policie k posouzení, je evidentní padělek," řekla televizi ředitelka školy Jana Podoláková. Na vysvědčení nesouhlasí studijní obor ani číselný kód, zfalšovaný je prý i podpis tehdejšího ředitele a razítko školy. Nesedí ani jméno třídní učitelky, nikdo takový na škole nikdy nepracoval.Bušina, který v 90. letech reprezentoval v boxu, veškerá obvinění odmítá.
evidentně sou tací, co tomu věří i nevěří...Deli píše:Tomu nevěřimpavproch píše:Píše se tam jao o hotové věci, že Reich příští týden odhazuje EURo a vrací se k Reichs-marke.
a POZOR! všimněte si autora pátého příspěvku!
btw, tak yzačínám uvažovat o změně banky....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Já prostě nevěřím tomu, že se to stane... To že by to bylo logické a možná i správné na tom nic nemění Euro a celá EU stála tolik peněz, že nejde jen tak to rozpustit a říct si čau. Tady je bohužel politika důležitější než ekonomická logika (či jak to nazvat)... Merkel si zase nemůže jen tak něco udělat, na to je malá paní
Co máš za banku? Já mam asi tu co, mysli zakladatel toho threadu - teda jestli jsem to dobře pochopil a jsem docela v klidu
Co máš za banku? Já mam asi tu co, mysli zakladatel toho threadu - teda jestli jsem to dobře pochopil a jsem docela v klidu
Nepatří to belgičanům?
Tak max. v úterý bych převáděl pryč
Vytrženo z diskuse na d-fens:
Do kamene vytesat!
"Lidově řečeno dokuď úředník náš či bruselský bude lépe vědět než já, který buřt, žárovku, palivo atd. si chci koupit, tak budeme na skluzavce do řitě."
Do kamene vytesat!
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.