Mercedes - auto pro masy
Re: Mercedes - auto pro masy
Teď už ano, ale 5 let zpět nedával. Psal jsem to v min. čase
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
Takto to dopada, kdyz se masam priblizite prilis Tento muz (udajne Makedonec) zjevne mentalne nezvladl prechod od znacky ARO k Mercedesu a interier noveho CLS nadale cisti... wapkou.
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
PJ: Ještě nedávno jsme měli pobočku v UAE na periferii Abu Dhabi a tam takto auta myjí zcela běžně (specializovaná firma na mytí vozů ve které myjí vše od Corolly po 760iL). Se zájmem jsem je sledoval, jak vzali wapku i na interier...
Hlubší debatu jsem s tamními zaměstnanci nikdy nevedl, ale přišlo mi to jako zcela běžná praktika.
Při těch 50°C co tam běžně jsou to asi i docela rychle schne
Hlubší debatu jsem s tamními zaměstnanci nikdy nevedl, ale přišlo mi to jako zcela běžná praktika.
2.9T RWD
A elektronice to nevadí?
Co je mokré, to je čisté!
A ty seš mi nějaká citlivkavasco píše:A elektronice to nevadí?
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!
Inu, jiny kraj, jiny mrav Mne se to zda ponekud necitlive... Krom toho bych se bal, ze tlak wapky klidne potrha i kuzi nebo nejakou vrchni vsrtvu plastu, ono to zmrvi leccos. Videl jsem od wapky potrhany odhlucnovaci material na kapote motoru nebo treba i uplne zniceny chladic.HondaMan píše:PJ: Ještě nedávno jsme měli pobočku v UAE na periferii Abu Dhabi a tam takto auta myjí zcela běžně (specializovaná firma na mytí vozů ve které myjí vše od Corolly po 760iL). Se zájmem jsem je sledoval, jak vzali wapku i na interier...
Ne, nepresvedcil jste me, nesel bych do toho
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
Tak wapku bych teda taky na vnitřek nevzal...
Ale v té souvislosti mě napadlo: počítají dnes ještě výrobci s tím, že interiér kabrioletu (třeba SLK ať nejsme off-topic) může pořádně ZMOKNOUT? Já třeba absolutně nechápu, jak si někdo může objednat kabrio s látkovým čalouněním (tj. nikoliv kůže popř. koženka). Ale i s koženými sedadly je tam spousta elektroniky, koberce a kdeco dalšího...
Ještě před 30 lety to byla pohoda, maximálně rádio...
Ale v té souvislosti mě napadlo: počítají dnes ještě výrobci s tím, že interiér kabrioletu (třeba SLK ať nejsme off-topic) může pořádně ZMOKNOUT? Já třeba absolutně nechápu, jak si někdo může objednat kabrio s látkovým čalouněním (tj. nikoliv kůže popř. koženka). Ale i s koženými sedadly je tam spousta elektroniky, koberce a kdeco dalšího...
Ještě před 30 lety to byla pohoda, maximálně rádio...
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
beaumont: Jak vidno, tak třeba Mercedes ve svém novém klimatickém tunelu to stále testuje. Dokonce interiér nechá i zamrznout