BMW Divize
Re: BMW Divize
N20 na brzde v Z4 28i. Ze to ma vykon asi nikoho neprekvapi, bohuzel to nic nemeni na zoufalem charakteru tohoto motoru i mensiho 1,6 turbo. Zvlast v pripade naladeni BMW (sic), to je unylost na entou...
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
A jeste jedno - pak ze BMW nejsou prakticka auta Staci trocha invence a petka muze poslouzit jako navijak
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
@pj: nestraš mě už zase...
mno, louže byla asi 20*20cm.... sem to vytřel dosucha a na noc zaparkoval brambora... ráno byly na té čisté podlze dvě kapky velikosti pětikoruny.... takže buď:
- už to přestává téct
- nebo už tam z převodovky nemá co téct...
i přes strašení du s bramborem v pondělí do servisu.... uvidíme...
mno, louže byla asi 20*20cm.... sem to vytřel dosucha a na noc zaparkoval brambora... ráno byly na té čisté podlze dvě kapky velikosti pětikoruny.... takže buď:
- už to přestává téct
i přes strašení du s bramborem v pondělí do servisu.... uvidíme...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
no jeste ze jsi dal prdnost spolehlive brambore pred nespolehlivou audi
@koza: máš jediný štěstí, že tu není smiley s vyplazeným jazyčiskem...
já myslel zlýho smileye, něco takovýho:
To druhé určitě ne, kdyby z převodovky vytekl všechen olej, byla by to o dost větší louže a řazení by šlo o poznání hůř.pavproch píše:mno, louže byla asi 20*20cm.... sem to vytřel dosucha a na noc zaparkoval brambora... ráno byly na té čisté podlze dvě kapky velikosti pětikoruny.... takže buď:
- už to přestává téct
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
@beau: to byl žert....
btw, neska to postavím na zimáky, bo.... zadní Bridž Potenza RE050A 255/40R17 RFT sou kde? sou fřiti.... po 16,5kkm tam nezůstalo ani 1mm vzorku, je sjetá už aji značka sjetosti.....
přední Bridže 225/45R17 sou na tym krapet líp, je tam si 2-3mm vzorku...
na jaře tam pudou 4 nové Pirelli Zero v RFT (pirelli nově začalo dělat v RFT i rozměry 225/45 R17W a 255/40R17W, takže není co řešit, pirelky byly dycky moje nejoblíbenější...)
btw, neska to postavím na zimáky, bo.... zadní Bridž Potenza RE050A 255/40R17 RFT sou kde? sou fřiti.... po 16,5kkm tam nezůstalo ani 1mm vzorku, je sjetá už aji značka sjetosti.....
přední Bridže 225/45R17 sou na tym krapet líp, je tam si 2-3mm vzorku...
na jaře tam pudou 4 nové Pirelli Zero v RFT (pirelli nově začalo dělat v RFT i rozměry 225/45 R17W a 255/40R17W, takže není co řešit, pirelky byly dycky moje nejoblíbenější...)