Onboard videa

Zajímavá automobilová videa z celého světa.
Odpovědět
vasco
Letec

Re: Onboard videa

Příspěvek od vasco »

řidičBOB píše:
Možná taky potřebuju očního lékaře, ale co se stalo tady?
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

vasco: asi to tam neznáš...ta míchačka jede z odbočovacího pruhu rovně... Dělá to tam nmoho lidí - hlavně taxikáři.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
goes
Elektro Expert

Příspěvek od goes »

vasco ja jsem jenom slepy, ale ty blby :) pojedem na vysetreni spolu?
vasco
Letec

Příspěvek od vasco »

řidičBOB píše:vasco: asi to tam neznáš...ta míchačka jede z odbočovacího pruhu rovně... Dělá to tam nmoho lidí - hlavně taxikáři.
Jo, díky...
vasco
Letec

Příspěvek od vasco »

goes píše:vasco ja jsem jenom slepy, ale ty blby :) pojedem na vysetreni spolu?
To nepůjde, já chodím ještě pořád k děstkému... :-D
Franta Lopata
Letec

Příspěvek od Franta Lopata »

Majkky: Jo, to měl, nejhorší je, že to pak v případě odnese nevinný. Chlast a bezohlednost je svinstvo.

řB: Ten autobusák měl dobře vymleto. Neskutečný. Blinkr na ozdobu a místo aby čekal, tak to tam foukne. Možná ho někdo čase vybrzdí a taky mu jednu foukne.
Míchačka, to je klasika, pruh nepruh, prostě jedu kam se mi zlíbí.
Eurolopata - náš vzor! .::. d1.8t: Lopata je magor, jen se nemůžu rozhodnout jestli v dobrém či špatném smyslu toho slova. =))
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Radku, Ty jseš slepý i blbý - žalostná kombinace. Nakolik ve videu, které si přiblble komentoval, žluté přechodné dopravní značení vidět je, tak ve videu, na které se dotazoval vasco, není vidět značení žádné. Takže pokud tu křižovatku někdo nezná, tak nemohl tušit, co je na tom videu špatně...což je trochu moje chyba, bo jsem tam mohl fouknout o vteřinu dýl a značení by vidět bylo. Holt - nepočítám s nepražáky...soryy ;-)
Příště, místo rychlé a rádobyvtipné reakce, si raději pořádně prohlídni video, které hodláš okomentovat...pak se tady nebudeš muset všemožně snažit ospravedlnit svou nepozornost ještě trapnějším stylem :ymhug:
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Franta Lopata
Letec

Příspěvek od Franta Lopata »

Pána s kamerou nechápu.
Eurolopata - náš vzor! .::. d1.8t: Lopata je magor, jen se nemůžu rozhodnout jestli v dobrém či špatném smyslu toho slova. =))
goes
Elektro Expert

Příspěvek od goes »

řidičBOB píše:Radku, Ty jseš slepý i blbý - žalostná kombinace. Nakolik ve videu, které si přiblble komentoval, žluté přechodné dopravní značení vidět je, tak ve videu, na které se dotazoval vasco, není vidět značení žádné. Takže pokud tu křižovatku někdo nezná, tak nemohl tušit, co je na tom videu špatně...což je trochu moje chyba, bo jsem tam mohl fouknout o vteřinu dýl a značení by vidět bylo. Holt - nepočítám s nepražáky...soryy ;-)
Příště, místo rychlé a rádobyvtipné reakce, si raději pořádně prohlídni video, které hodláš okomentovat...pak se tady nebudeš muset všemožně snažit ospravedlnit svou nepozornost ještě trapnějším stylem :ymhug:
jsi mi dobrym ucitelem, ale na tyto veci na tebe stale hodne ztracim a nutno rici, ze ses vystihl pomerne presne ;)
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

No pain, no gain.
Vespa time \m/
Odpovědět