Možná taky potřebuju očního lékaře, ale co se stalo tady?řidičBOB píše:
Onboard videa
Re: Onboard videa
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
vasco: asi to tam neznáš...ta míchačka jede z odbočovacího pruhu rovně... Dělá to tam nmoho lidí - hlavně taxikáři.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
vasco ja jsem jenom slepy, ale ty blby pojedem na vysetreni spolu?
Jo, díky...řidičBOB píše:vasco: asi to tam neznáš...ta míchačka jede z odbočovacího pruhu rovně... Dělá to tam nmoho lidí - hlavně taxikáři.
To nepůjde, já chodím ještě pořád k děstkému...goes píše:vasco ja jsem jenom slepy, ale ty blby pojedem na vysetreni spolu?
- Franta Lopata
- Letec
Majkky: Jo, to měl, nejhorší je, že to pak v případě odnese nevinný. Chlast a bezohlednost je svinstvo.
řB: Ten autobusák měl dobře vymleto. Neskutečný. Blinkr na ozdobu a místo aby čekal, tak to tam foukne. Možná ho někdo čase vybrzdí a taky mu jednu foukne.
Míchačka, to je klasika, pruh nepruh, prostě jedu kam se mi zlíbí.
řB: Ten autobusák měl dobře vymleto. Neskutečný. Blinkr na ozdobu a místo aby čekal, tak to tam foukne. Možná ho někdo čase vybrzdí a taky mu jednu foukne.
Míchačka, to je klasika, pruh nepruh, prostě jedu kam se mi zlíbí.
Eurolopata - náš vzor! .::. d1.8t: Lopata je magor, jen se nemůžu rozhodnout jestli v dobrém či špatném smyslu toho slova.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Radku, Ty jseš slepý i blbý - žalostná kombinace. Nakolik ve videu, které si přiblble komentoval, žluté přechodné dopravní značení vidět je, tak ve videu, na které se dotazoval vasco, není vidět značení žádné. Takže pokud tu křižovatku někdo nezná, tak nemohl tušit, co je na tom videu špatně...což je trochu moje chyba, bo jsem tam mohl fouknout o vteřinu dýl a značení by vidět bylo. Holt - nepočítám s nepražáky...soryy
Příště, místo rychlé a rádobyvtipné reakce, si raději pořádně prohlídni video, které hodláš okomentovat...pak se tady nebudeš muset všemožně snažit ospravedlnit svou nepozornost ještě trapnějším stylem
Příště, místo rychlé a rádobyvtipné reakce, si raději pořádně prohlídni video, které hodláš okomentovat...pak se tady nebudeš muset všemožně snažit ospravedlnit svou nepozornost ještě trapnějším stylem
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Franta Lopata
- Letec
Pána s kamerou nechápu.
Eurolopata - náš vzor! .::. d1.8t: Lopata je magor, jen se nemůžu rozhodnout jestli v dobrém či špatném smyslu toho slova.
jsi mi dobrym ucitelem, ale na tyto veci na tebe stale hodne ztracim a nutno rici, ze ses vystihl pomerne presneřidičBOB píše:Radku, Ty jseš slepý i blbý - žalostná kombinace. Nakolik ve videu, které si přiblble komentoval, žluté přechodné dopravní značení vidět je, tak ve videu, na které se dotazoval vasco, není vidět značení žádné. Takže pokud tu křižovatku někdo nezná, tak nemohl tušit, co je na tom videu špatně...což je trochu moje chyba, bo jsem tam mohl fouknout o vteřinu dýl a značení by vidět bylo. Holt - nepočítám s nepražáky...soryy
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time