Menšinový koutek
Re: Menšinový koutek
no já to nijak do hloubky neštudoval, ale ta Křišťálová lupa je prostě věc, kam nominují jednotlivé weby právě jejich čtenáři, takže když bude masově oblíbený např. nějaký vzpomínkový web na NSDAP a získá příslušný počet hlasů, těžko ho může někdo vyřadit. Takže pokud tu Necyklopedii skutečně vyřaděj, tak se nade vší pochybnost koná poslední ročník tohoto dle mě nesmyslu neb je to jasná cenzura. A pokud se cikánům nebo komukoliv jinýmu něco nelíbí, nechť jdou podat trestní oznámení na autory či dopisovatele webu. Do tý doby však musí platit, že to co není zakázaný je povolený. A to platí i pro ty organizátory soutěže.
Niko nadžanel ko kerdža
- Franta Lopata
- Letec
Každému, co jeho jest. Kdo seje vítr,..
Eurolopata - náš vzor! .::. d1.8t: Lopata je magor, jen se nemůžu rozhodnout jestli v dobrém či špatném smyslu toho slova.
http://www.romea.cz/index.php?id=detail ... 2007_10938
nepustili cigoše do hospody..........no a co? šak je to kurva soukromej podnik a já nevím proč by se majitel nemohl rozhodnout komu tam bude nalejvat a komu ne........kam až tohle dojde.....když člověk čte výlevy některejch cigošů v těch komentářích, tak mě z toho začíná mrazit
nepustili cigoše do hospody..........no a co? šak je to kurva soukromej podnik a já nevím proč by se majitel nemohl rozhodnout komu tam bude nalejvat a komu ne........kam až tohle dojde.....když člověk čte výlevy některejch cigošů v těch komentářích, tak mě z toho začíná mrazit
Niko nadžanel ko kerdža
- Franta Lopata
- Letec
Souhlas, pokud třeba přijdu nevhodně oblečen do nějaké lepší restaurace, tak taky mohu býti vyprovozen a protestovat si mohu třeba na lampárně. Tohle jsou plody dlouhodobé tolerance a uplácení neviditelných s tím, že problém je odkládán na neurčito a pak to tak dopadá, že vše co se jim nelíbí je dyškryminácyja a razyzmuz.
Eurolopata - náš vzor! .::. d1.8t: Lopata je magor, jen se nemůžu rozhodnout jestli v dobrém či špatném smyslu toho slova.
- Franta Lopata
- Letec
Soudruhům neviditelným chybí těžce sebereflexe, kopat kolem sebe a vinit vše a všechny okolo. Co na to říkají kapka, pohár a trpělivost?
- Franta Lopata
- Letec
Uděláš prd, policajti s tím nic neudělají a majitel krámu je bezmocný. Přitom by stačila malá domobrana nebo si najmout pár hodných hochů a trochu jim domluvit. Nějaké právo je dnes pro smích.
- Psycho vlk Wolf
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Peugeot 301 1.6VTi 85kw/115hp
Peugeot 406 Break 2.0HDi 80kw/110hp
Škoda Octavia I 1.6MPi 74kw/100hp
- Franta Lopata
- Letec
Začněme se téže sdružovat a hlavně pořizovat dosvědčující materiály tohoto konání, ať jde třeba jen o vulgární nadávky či znečišťování okolí. Čím více se jim bude ustupovat a bát se jich, tím hůře by to mohlo dopadnout. Je třeba neustále na tento problém poukazovat a začít ho řešit vlastními silami. Policie ani stát tu nejsou od toho, aby chránili daně platící občany, to je třeba si uvědomit.
- Psycho vlk Wolf
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Peugeot 301 1.6VTi 85kw/115hp