BMW M3 GTS v ČR
BMW M3 GTS v ČR
Singl téma BMW M3 GTS
Kdo ji z Vás chytne na silnici prosím foto
zatím je vystavená u Bychla. Doufejme, že v létě bude i jezdit
Kdo ji z Vás chytne na silnici prosím foto
zatím je vystavená u Bychla. Doufejme, že v létě bude i jezdit
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
Re: BMW M3 GTS v ČR
GTS jako takove je dobry napad, ale realizace je horsi. Jednak mi vadi napadnost, CSL byla klidna sila. A pak povinny automat, v tomto pripade opravdu automat, trebaze dvouspojkovy... Nevim, proc zrovna u vrcholne ridicske verze nenechat zakaznika vybrat prevodovku.
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
Bohžel je to v poslední době čím dál častější.
asi tak ..docela by mne zajímalo proč pro předchozí generaci M5 šlo manuál objednat jen v USA..kor, když jsou tak "automatoví" řidiči nevíte někdo proč to tak bylo ?pjanda píše:GTS jako takove je dobry napad, ale realizace je horsi. Jednak mi vadi napadnost, CSL byla klidna sila. A pak povinny automat, v tomto pripade opravdu automat, trebaze dvouspojkovy... Nevim, proc zrovna u vrcholne ridicske verze nenechat zakaznika vybrat prevodovku.
Bond007 píše:
PJ o 1M:
PJ o 1M:
Protoze to nejsou tak automatovi ridici jak si myslis Jedna vec je obecna situace na trhu, jina situace v segmentu. U sportaku jsou v USA daleko vice nez zde kupovany manualni prevodovky, takze duvod je velmi jednoduchy - poptavkaacer.t píše: asi tak ..docela by mne zajímalo proč pro předchozí generaci M5 šlo manuál objednat jen v USA..kor, když jsou tak "automatoví" řidiči nevíte někdo proč to tak bylo ?
Nicmene psal jsem to jinde - kdyz uz to zacali vyrabet, proc to nenabizeli i v Evrope, to nepochopim.
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
člověk míní ..život měnípjanda píše:Protoze to nejsou tak automatovi ridici jak si myslis Jedna vec je obecna situace na trhu, jina situace v segmentu. U sportaku jsou v USA daleko vice nez zde kupovany manualni prevodovky, takze duvod je velmi jednoduchy - poptavkaacer.t píše: asi tak ..docela by mne zajímalo proč pro předchozí generaci M5 šlo manuál objednat jen v USA..kor, když jsou tak "automatoví" řidiči nevíte někdo proč to tak bylo ?
Nicmene psal jsem to jinde - kdyz uz to zacali vyrabet, proc to nenabizeli i v Evrope, to nepochopim.
Bond007 píše:
PJ o 1M:
PJ o 1M:
Koukam , ze u Bychla maji par zajimavych exemplaru. Cena GTS mi prijde ujeta. Automat mi taky vadi. Ikdyz neumim radit,proc mi berou moznost to zlepsit. At se s tim jdou vycpat i s tou orandžádou.
Proc mi vyber noveho auta uz neprinasi radost?
Když představili MT verzi pro USA, tak se proslíchalo, že spojka nemá dostatečnou životnost, aby ji mohli nabízet i v Evropě. Porovnávali běžné US Higway s okreskama v Evropě. Nevím jak do této teorie zapadají případné výlety na okruh atd.acer.t píše: nevíte někdo proč to tak bylo ?
Každopádně jsem viděl M5 e39 u který spojka nevydržela ani 10kkm.
RWD
je tam pár kousků:) Z8, Z1drugster píše:Koukam , ze u Bychla maji par zajimavych exemplaru. Cena GTS mi prijde ujeta. Automat mi taky vadi. Ikdyz neumim radit,proc mi berou moznost to zlepsit. At se s tim jdou vycpat i s tou orandžádou.
Bond007 píše:
PJ o 1M:
PJ o 1M: