BMW M3 GTS v ČR

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
acer.t
Moderátor

BMW M3 GTS v ČR

Příspěvek od acer.t »

Singl téma BMW M3 GTS :)
Kdo ji z Vás chytne na silnici prosím foto :)

zatím je vystavená u Bychla. Doufejme, že v létě bude i jezdit :)
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy ;-)
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
pjanda
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Re: BMW M3 GTS v ČR

Příspěvek od pjanda »

GTS jako takove je dobry napad, ale realizace je horsi. Jednak mi vadi napadnost, CSL byla klidna sila. A pak povinny automat, v tomto pripade opravdu automat, trebaze dvouspojkovy... Nevim, proc zrovna u vrcholne ridicske verze nenechat zakaznika vybrat prevodovku.
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
m_tsch
Pan Řidič

Příspěvek od m_tsch »

Bohžel je to v poslední době čím dál častější.
acer.t
Moderátor

Příspěvek od acer.t »

pjanda píše:GTS jako takove je dobry napad, ale realizace je horsi. Jednak mi vadi napadnost, CSL byla klidna sila. A pak povinny automat, v tomto pripade opravdu automat, trebaze dvouspojkovy... Nevim, proc zrovna u vrcholne ridicske verze nenechat zakaznika vybrat prevodovku.
asi tak ..docela by mne zajímalo proč pro předchozí generaci M5 šlo manuál objednat jen v USA..kor, když jsou tak "automatoví" řidiči ;) nevíte někdo proč to tak bylo ?
Bond007 píše:
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
Smrťák
Letec

Příspěvek od Smrťák »

Ty barvy. :-s Jinak koupím 2
Sbohem. Už tady nejsem. Mám dost všech for.
pjanda
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pjanda »

acer.t píše: asi tak ..docela by mne zajímalo proč pro předchozí generaci M5 šlo manuál objednat jen v USA..kor, když jsou tak "automatoví" řidiči ;) nevíte někdo proč to tak bylo ?
Protoze to nejsou tak automatovi ridici jak si myslis :) Jedna vec je obecna situace na trhu, jina situace v segmentu. U sportaku jsou v USA daleko vice nez zde kupovany manualni prevodovky, takze duvod je velmi jednoduchy - poptavka :)

Nicmene psal jsem to jinde - kdyz uz to zacali vyrabet, proc to nenabizeli i v Evrope, to nepochopim.
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
acer.t
Moderátor

Příspěvek od acer.t »

pjanda píše:
acer.t píše: asi tak ..docela by mne zajímalo proč pro předchozí generaci M5 šlo manuál objednat jen v USA..kor, když jsou tak "automatoví" řidiči ;) nevíte někdo proč to tak bylo ?
Protoze to nejsou tak automatovi ridici jak si myslis :) Jedna vec je obecna situace na trhu, jina situace v segmentu. U sportaku jsou v USA daleko vice nez zde kupovany manualni prevodovky, takze duvod je velmi jednoduchy - poptavka :)

Nicmene psal jsem to jinde - kdyz uz to zacali vyrabet, proc to nenabizeli i v Evrope, to nepochopim.
člověk míní ..život mění :D
Bond007 píše:
PJ o 1M:
drugster
Pan Řidič

Příspěvek od drugster »

Koukam , ze u Bychla maji par zajimavych exemplaru. Cena GTS mi prijde ujeta. Automat mi taky vadi. Ikdyz neumim radit,proc mi berou moznost to zlepsit. At se s tim jdou vycpat i s tou orandžádou.
Proc mi vyber noveho auta uz neprinasi radost?
d1.8t
Letec

Příspěvek od d1.8t »

acer.t píše: nevíte někdo proč to tak bylo ?
Když představili MT verzi pro USA, tak se proslíchalo, že spojka nemá dostatečnou životnost, aby ji mohli nabízet i v Evropě. Porovnávali běžné US Higway s okreskama v Evropě. Nevím jak do této teorie zapadají případné výlety na okruh atd.

Každopádně jsem viděl M5 e39 u který spojka nevydržela ani 10kkm.
RWD
acer.t
Moderátor

Příspěvek od acer.t »

drugster píše:Koukam , ze u Bychla maji par zajimavych exemplaru. Cena GTS mi prijde ujeta. Automat mi taky vadi. Ikdyz neumim radit,proc mi berou moznost to zlepsit. At se s tim jdou vycpat i s tou orandžádou.
je tam pár kousků:) Z8, Z1 :)
Bond007 píše:
PJ o 1M:
Odpovědět