Co právě teď posloucháte?
- Volivovej volej
- Mistr volantu
Re: Co právě teď posloucháte?
Já se k tomu po pravdě čas od času vracím. Na evropském danceflooru jsem strávil dětství. V souvislosti s mou současnou hudební náročností to sice asi není moc k chlubení, ale tak to prostě bylo. Oba výše jmenované znám zpaměti.
Uděláme si vzpomínkový večer?
Uděláme si vzpomínkový večer?
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
(General Sir Charles James Napier)
24/7 jsem nikdy nemusel (asi už tenkrát mi vadil blonďatej černoch ), ale 2 bros jsou dobrý i teď Tak bylo to první vlna elektroniky co mě v devadesátkách zasáhla, taky to mam rád
Jsem pro
Jsem pro
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Taky bych to s eurodancem nepřeháněl, občasná vzpomínka stačí ..
jedny český devadesátky
jedny český devadesátky
- Volivovej volej
- Mistr volantu
Tak pro velký úspěch dáme 2 bratry ze 4. patra ještě raz:
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
Jose: nn, když Rapmasters, tak Praha plná keců Hlavní město matka Praha, to je prostě ráj
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
- Volivovej volej
- Mistr volantu
To mně nevadili, i když je to v podstatě projekt jednoho alba (Slave To The Music) a šlus. Ale Stay-C právě od Raye tak trochu kopíroval, jelikož s čupřinou na holé lebce byl snad první právě on.Deli píše:24/7 jsem nikdy nemusel (asi už tenkrát mi vadil blonďatej černoch )
Jo Verona, tu vám podepíšu lidi. Nejlepší je - tak teď to nakopnem a teď všichni, všichni ruce nahoru a ještě a ještě ještě ještě ještě víc... Když posloucháte dance, jsou tu i trance fans?
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem
Tuhle písničku pouštěl z moblu kamrád ještě na ZŠ...dostal pořádnou facku od učitelky a hned ho seřvala, ať vypne ty nacistické písničky.
2.016V 99kW
- Volivovej volej
- Mistr volantu
Ještě pár kousků přihodím. Maxx jede čistě podle dancefloorové šablony - včetně jamajské recitace, jejíž častou aplikaci v téhle hudbě jsem asi jako jedinou nepochopil.
Pouze původní verze, ne pozdější předělávky - ta je totiž dělaná skoro ještě ručně, jak prozrazují ne zcela přesné bíty.
Corona - podle hlasu tipuju, že tohle je ještě jiná vokalistka než v pozdějších trackách (a v téhle je mimojiné použitý úplně stejný sampl jako v Mobyho "Rock the House", která na něm dokonce přímo staví):
Mástrbój:
Tihle šli pak hodně rychle do pytlíku s těmi protivnými letními houpačkami:
Tak - zatím jsem skončil. Ono se to na tom YouTubu všechno míchá dohromady a špatně se to vybírá.
Pouze původní verze, ne pozdější předělávky - ta je totiž dělaná skoro ještě ručně, jak prozrazují ne zcela přesné bíty.
Corona - podle hlasu tipuju, že tohle je ještě jiná vokalistka než v pozdějších trackách (a v téhle je mimojiné použitý úplně stejný sampl jako v Mobyho "Rock the House", která na něm dokonce přímo staví):
Mástrbój:
Tihle šli pak hodně rychle do pytlíku s těmi protivnými letními houpačkami:
Tak - zatím jsem skončil. Ono se to na tom YouTubu všechno míchá dohromady a špatně se to vybírá.
- Volivovej volej
- Mistr volantu
Málo. Na tom víc ujíždí kolega v práci. Mě baví poslouchat stará KLFka.Weeper píše: Když posloucháte dance, jsou tu i trance fans?