Menšinový koutek
- Franta Lopata
- Letec
Re: Menšinový koutek
Na to pozor, sejde z očí, sejde z mysli. Určitě existuje tajný východ.
Eurolopata - náš vzor! .::. d1.8t: Lopata je magor, jen se nemůžu rozhodnout jestli v dobrém či špatném smyslu toho slova.
http://www.novinky.cz/domaci/245897-rom ... f=stalo-se
no tak to už aby si tu založili stranu ještě "Hitlerovci" a může být klid.
btw ROI - insolvence... LOL
Slow and serious
- Franta Lopata
- Letec
Bude tu ještě veselo.
Eurolopata - náš vzor! .::. d1.8t: Lopata je magor, jen se nemůžu rozhodnout jestli v dobrém či špatném smyslu toho slova.
by mě zajímalo, co si představuješ pod označením "hitlerovec"KoPP píše:no tak to už aby si tu založili stranu ještě "Hitlerovci" a může být klid.
Niko nadžanel ko kerdža
V Grécku je finančná kríza, ponúkajú aj ostrovy na predaj, stačilo by jeden kúpiť a cigánov tam vyviezť, mohli by si tam založiť štát aj strany a všetko. A žiadne dávky od gadžov, ktorí sú len utlačovatelia tohto dobrého etnika. Ale v súčasnosti je to len nereálna a rasistická predstava, tak by to charakterizovali mainstream média...KoPP píše:http://www.novinky.cz/domaci/245897-rom ... f=stalo-se
- Psycho vlk Wolf
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Jo protože by museli pracovat.
Peugeot 301 1.6VTi 85kw/115hp
Peugeot 406 Break 2.0HDi 80kw/110hp
Škoda Octavia I 1.6MPi 74kw/100hp
- Franta Lopata
- Letec
Čerstvý vzduch, sluníčko, potrava plave poblíž - stačí jen nahodit klacek. Ideální podmínky pro život. Úplně se divím, že se jim chce zůstavat ve studené střední Evropě.
- Psycho vlk Wolf
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Doporučuju shlédnout Planetu Opic (2001). Je tam pár zajímavých dialogů.
Otrokář: Tohle jsou ti co likvidovali naše sady pane? Znám jeden starý vesnický recept co vždycky zabere. Prostě vezmete jednoho z lidí, rozpářete ho a vyvěsíte tu zdechlinu ven.
Generál: Už slyším jak by po mě vyjeli ochránci lidských práv.
Otrokář: Copak je tu někdo potřebuje? Já jsem pro svobodu projevu, ale jen když budou držet huby............
Generál: Celý venkov nám zamořili lidi.
Senátorova (1) dcera: Protože jim naše města narušila životní prostor.
Generál: Množí se moc rychle. Narozdíl od nás jsou přemnožení. Už teď jich je 4krát víc než nás.
Senátorova (2) žena: To je vláda nemůže nechat všechny sterilizovat?
Senátor 2: To by bylo neúnosně nákladné. A navíc podle vědců jsou prý všichni nakažení dost strašlivými chorobami.
Senátorova (1) dcera: Jak to můžou vědět? Armáda mrtvoly pálí dřív než je někdo vyšetří.......Otče?
Senátor 1: Senát má občas pocit, že armáda přijmá příliš drastická opatření.
Generál: Drastická opatření na ochranu opic nejsou špatná senátore. Ty vaše zásady ohrožují naší prosperitu. Tím že na lidský problém uvolníte peníze ho nevyřešíte.
Senátor 2: Vláda už to jednou udělala. Výsledek toho byl, že nás veřejné výdaje mále přivedly na buben.
Senátorova (2) žena: Já bych například už více různorodosti ve městě nesnesla.
Senátorova (1) dcera: Fajn. Vidíte tyhle šaty? Tohle dělala jedna z mých otrokyň. Uznejte, že jsou zruční. Copak není zřejmé, že jsou schopni mít i svojí kulturu?
Generál: Veškerá lidská kultůra se odehrává od pasu dolů.........
Otrokář: Tohle jsou ti co likvidovali naše sady pane? Znám jeden starý vesnický recept co vždycky zabere. Prostě vezmete jednoho z lidí, rozpářete ho a vyvěsíte tu zdechlinu ven.
Generál: Už slyším jak by po mě vyjeli ochránci lidských práv.
Otrokář: Copak je tu někdo potřebuje? Já jsem pro svobodu projevu, ale jen když budou držet huby............
Generál: Celý venkov nám zamořili lidi.
Senátorova (1) dcera: Protože jim naše města narušila životní prostor.
Generál: Množí se moc rychle. Narozdíl od nás jsou přemnožení. Už teď jich je 4krát víc než nás.
Senátorova (2) žena: To je vláda nemůže nechat všechny sterilizovat?
Senátor 2: To by bylo neúnosně nákladné. A navíc podle vědců jsou prý všichni nakažení dost strašlivými chorobami.
Senátorova (1) dcera: Jak to můžou vědět? Armáda mrtvoly pálí dřív než je někdo vyšetří.......Otče?
Senátor 1: Senát má občas pocit, že armáda přijmá příliš drastická opatření.
Generál: Drastická opatření na ochranu opic nejsou špatná senátore. Ty vaše zásady ohrožují naší prosperitu. Tím že na lidský problém uvolníte peníze ho nevyřešíte.
Senátor 2: Vláda už to jednou udělala. Výsledek toho byl, že nás veřejné výdaje mále přivedly na buben.
Senátorova (2) žena: Já bych například už více různorodosti ve městě nesnesla.
Senátorova (1) dcera: Fajn. Vidíte tyhle šaty? Tohle dělala jedna z mých otrokyň. Uznejte, že jsou zruční. Copak není zřejmé, že jsou schopni mít i svojí kulturu?
Generál: Veškerá lidská kultůra se odehrává od pasu dolů.........
Peugeot 301 1.6VTi 85kw/115hp
- Franta Lopata
- Letec
By mě zajímalo, kde čerpali inspiraci, nepíší to tam?