Jaguar a dalsi britske zverstvo
Re: Jaguar a dalsi britske zverstvo
Celkem zajímavé obrázky jsem našel ... Na to kolik to váží je to celkem dobrý v zatáčkách ...
Nebát se.... !
Ihope995 píše:Celkem zajímavé obrázky jsem našel ... Na to kolik to váží je to celkem dobrý v zatáčkách ...
Nebát se.... !
to se pozna z fotek, jak dobre je to auto v zatackach? treb a jel dvacitkou a takto se nakladni na hrane jinak k veci - XF - od ktereho rocniku uz jsou ta auta vychytanejsi ale problemy s vysouvanim volice apod? a 2,7 nebrat a az 3,0 nebo jak to je u dizlu?
-
- Autoškolák
Goesi, niekde vyssie som to pisal: od modeloveho roku 2010, teda r.v. 05/2009 a vyssie, kedy auto sice nijak nezmenili opticky, ale vychytali posledne detske choroby (volic automatu, otvaranie vika palivovej nadrze a este par dalsich). Prislo to spolu s vymenou motorov, cize 2.7d, 3.0V6 (benzin) a 4.2V8 (s a bez kompresoru) nebrat, vsetky 3.0d (211k, 240k aj 272k) a 5.0V8 (atm aj XFR) su OK. Inak ten 272k ropacik mava udajne na brzde az okolo 290k, moze to byt zaujimave zvezenie....
Inak na volice automatu bola zvolavacka, ale aj tak by som tie prve dva modelove roky nebral.
Inak na volice automatu bola zvolavacka, ale aj tak by som tie prve dva modelove roky nebral.
ex: Jag XFR + Subaru Tribeca
MB E53AMG + Lex RX450hL
MB E53AMG + Lex RX450hL
diky za info, predam osobe co to zajimalo
hustý to jsou 20"?
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!
@řB: jen tak ze zvědavosti - za jak dlouho sežere těch 510kobyl jednu sadu gum?
(to moje skromnější stádečko 272 klisen sežralo sadu bridgestonek už za 16.5kkm)
(to moje skromnější stádečko 272 klisen sežralo sadu bridgestonek už za 16.5kkm)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.