MPLB
Moderátor: řidičBOB
Re: MPLB
ABS nefungovalo tak uz se holt videli v necem novejsim no
Jinak tezko rict, pri vetsi rychlosti urcite do pole, v tehle rychlosti to moc velka rana nebyla a urcite lepsi nez kdyby ho trefil treba z boku. Kazdopadne zmzli oba
Jinak tezko rict, pri vetsi rychlosti urcite do pole, v tehle rychlosti to moc velka rana nebyla a urcite lepsi nez kdyby ho trefil treba z boku. Kazdopadne zmzli oba
M140i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
- Franta Lopata
- Letec
Že by se potvrdila má slova? Věštírna u Lopatů - otevřeno nonstop.Franta Lopata píše:Spíš to připadá jako předem připravená sabotáž. Času reagovat bylo dost. Možnosti řešit situaci se též nabízely.
Eurolopata - náš vzor! .::. d1.8t: Lopata je magor, jen se nemůžu rozhodnout jestli v dobrém či špatném smyslu toho slova.
Co bys čekal od MPLB? U nich platí - těžko na cvičišti, ještě tíž na bojišti
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
Mě se hlavně líbila ta fotka, jak tam u toho smutně stojí - k nezaplacení
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)
lecebne vylohy - 124.800,-
novy policejni interceptor - 652.000,-
vyraz Rehore u nabouraneho auta - k nezaplaceni
jsou veci, ktere si za penize nekoupite, na vse ostatn i je tu MasterCard
novy policejni interceptor - 652.000,-
vyraz Rehore u nabouraneho auta - k nezaplaceni
jsou veci, ktere si za penize nekoupite, na vse ostatn i je tu MasterCard