Menšinový koutek
- Franta Lopata
- Letec
Re: Menšinový koutek
S tím se dá i souhlasit, ale doplnil bych na respektovaná farma. Protože poskoky a přicmrndávače už jsme dělali dost dlouho. Získat si renomé respektovaného a váženého spojence, sic druhé kategorie.
Eurolopata - náš vzor! .::. d1.8t: Lopata je magor, jen se nemůžu rozhodnout jestli v dobrém či špatném smyslu toho slova.
- Volivovej volej
- Mistr volantu
Ále, tak můj někdejší sen se přece jenom vyplní... Chci být u toho, až to nastane...KoPP píše:No já do OtrAVy nescu, ale budu mít ve svém sídle jeden opuštěný pokoj pro svištěto, tak bych tě tam mohl mět pro případ... nikdy nevíš
Nemám pocit, že bych byl mimo realitu. Mě historie opakovaně přesvědčuje o tom, že násilná segregace nikdy neměla dlouhého trvání, že to prostě časem vždycky padlo kvůli základnímu faktu, že lidi prostě nejsou jen černí a bílí. A problémy poté, co nějaká segregace skončila, byly způsobené v první řadě tím, že vůbec začala. Na světě snad nejsou zářnější příklady tohoto, než právě US a ZA.Pickuper píše:vrať se do reality Majkle, dělení obyvatel podle různých kritérií na občany první a ostatních kategorií, tu bylo jak je lidstvo staré.....to je fakt, kterej je zkrátka třeba přijmout, nikoliv se násilně snažit o narovnání historických pořádků
V Eurasii to pochopitelně bude jiné; pokud si z toho chceme něco odnést, musíme koukat na ten nový svět, na ty státy, které byly na pluralitě obyvatelstva už založeny.
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
(General Sir Charles James Napier)
(General Sir Charles James Napier)
doufám, že ne u zakládání a ani u doletu čápa
a zas takovej fofr to nebude, jen někteři občané nejdříve řeší bydlení a ... a až následně tvoří dítka, sic si to do té doby mohou natrénovat na "nečisto"
a zas takovej fofr to nebude, jen někteři občané nejdříve řeší bydlení a ... a až následně tvoří dítka, sic si to do té doby mohou natrénovat na "nečisto"
Slow and serious
- Franta Lopata
- Letec
Další menšina jsou singles.
http://www.novinky.cz/finance/245730-v- ... =zpravy-dn
http://www.novinky.cz/finance/245730-v- ... =zpravy-dn
Eurolopata - náš vzor! .::. d1.8t: Lopata je magor, jen se nemůžu rozhodnout jestli v dobrém či špatném smyslu toho slova.
- Franta Lopata
- Letec
To mi připomíná tu říkanku o poháru, kapce a trpělivosti.
- Franta Lopata
- Letec
Spíš je třeba vinit ty kurtizány, které jim toto chování povolují.
zabije je všechny. Bůh si je přebere
Sbohem. Už tady nejsem. Mám dost všech for.