no podla toho rozhovoru pred pred burackou o kontrolke ABS a piskania gum pri brzdeni zrejme pani straznici nemali to auto zrovna v dobrom technickom stave
Inak povedane, panom straznikom nefungovalo ABS a aj keby chceli niekam uhnut nie je iste ci by to pri tom brzdeni aj slo.
Asi si mysleli, ze je lepsi celny stret ako svihnut to po bruchu do travnateho pasu tak skutocne najlepsie riesenie moze byt strnule brzdenie a cakanie co sa stane. Keby trocha reagovali (by som to ocakaval, ked sa vsade chvastaju profesionalnym vycvikom) tak im mozna stacilo vystriekat spodok auta od blata a travy a mohli ten vrak pouzivat dalej.
Len otazocka. Je auto ktore ma v zakladnej vybave ABS a ma ho nefunkce sposobile na prevadzku? To je myslim na STK zasadna zavada.
klasický řidiči v ČR jak MPLB tak ten v audi klasicky zamrzli a žádná reakce, aneb radši chcípnem všichni teď hned než se aspoň pokusit si zachranit život
šmoula píše:Spíš neumí rešit složité situace pod tlakem a okamžitě se rozhodovat.
Což ostatně na videokameru zachytili mnohokrát
Otázkou je, zda to auto mělo ve výbavě ABS Každopádně - řidiči na howno oba dva! Měli by se učit od Bonda, jak se vyhnout střetu