Menšinový koutek
- Franta Lopata
- Letec
Re: Menšinový koutek
No ale i kultura je přeci spojená s rasou, jinak by veselá a šťastná Evropa musela být smíchaná pouze a v rámci původních obyvatel. Mezirasové míšení, ale nenese jen výhody nějakých hodnot, ale nese s sebou i nevýhody v podobě biologických komplikací (viz třeba účinky léků na různé rasy, různé biologické komplikace, atd.), sic nejsem striktní obhájce nějaké rasové segregace, ale problém je v tom že tito lidé si namlouvají, že o rasy nejde, ale přitom podléhají jakýmsi falešným iluzím a opomínají základní lidské pudy, kdy prostě o rasu jde. Jejich potomci budou vždy něco mezi, nebudou zapadat mezi ostatní a vždy budou přijímáni s přezíravostí. Je to jejich věc a ať si dělají co chtějí, ale mělo by se to dít, když už to musí být, jen v opravdu závažných důvodů a ne protože je to moderní a IN.
Eurolopata - náš vzor! .::. d1.8t: Lopata je magor, jen se nemůžu rozhodnout jestli v dobrém či špatném smyslu toho slova.
- Volivovej volej
- Mistr volantu
Myslel jsem, že se bavíme o Americe, ne o Evropě. Situace tam je naprosto odlišná. Porůznu smíchaní tam jsou už dávno, ty sňatky už to teď jen formálně zastřeší.
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
(General Sir Charles James Napier)
- Franta Lopata
- Letec
Jsem to vzal nějak šmahem, máš pravdu.
Jistě Amerika jako vzor je před Evropou v náskoku, to nelze vyvrátit. Rozdíl je viditelný: přistěhovalci (A) vs domorodci (E). Na druhou stranu multikulti v USA již dávno selhalo, proč by jinak vznikaly různé segregované čtvrti. To přece popírá základní myšlenku žití mezi sebou, proč žijí vedle sebe a brání se tak báječné věci. Toto samé můžeme pozorovat i v Evropě.
Ano dovršení a odprostění se od své vlastní identity směrem k vytvoření unifikovaného člověka. Popřením svého původu, svých kořenů, tradic a biologických prvků vstříc něčemu novému. To je asi celá výhoda mísení.
Jistě Amerika jako vzor je před Evropou v náskoku, to nelze vyvrátit. Rozdíl je viditelný: přistěhovalci (A) vs domorodci (E). Na druhou stranu multikulti v USA již dávno selhalo, proč by jinak vznikaly různé segregované čtvrti. To přece popírá základní myšlenku žití mezi sebou, proč žijí vedle sebe a brání se tak báječné věci. Toto samé můžeme pozorovat i v Evropě.
Ano dovršení a odprostění se od své vlastní identity směrem k vytvoření unifikovaného člověka. Popřením svého původu, svých kořenů, tradic a biologických prvků vstříc něčemu novému. To je asi celá výhoda mísení.
Eurolopata - náš vzor! .::. d1.8t: Lopata je magor, jen se nemůžu rozhodnout jestli v dobrém či špatném smyslu toho slova.
- Franta Lopata
- Letec
Dva lidé zemřeli při protiromských nepokojích v Bulharsku
http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa ... zpravy-dne
http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa ... zpravy-dne
- Volivovej volej
- Mistr volantu
Již dávno selhalo? Co bys, prosím tě, chtěl za nějakých 200 let, co tam "e pluribus unum" platí? To je trochu krátká doba na to, aby všechny ty čtvrti zmizely v jednom tavícím hrnci. Navíc kdo teda podle tebe potom žije v oblastech mimo ty segregované čtvrti? Tam je snad liduprázdno? Nebo tam všude žije původní obyvatelstvo?Franta Lopata píše:Jistě Amerika jako vzor je před Evropou v náskoku, to nelze vyvrátit. Rozdíl je viditelný: přistěhovalci (A) vs domorodci (E). Na druhou stranu multikulti v USA již dávno selhalo, proč by jinak vznikaly různé segregované čtvrti.
Mimoto tu napíšeš, jak multikulti v US dávno selhalo a o pár postů výš postuješ článek, ve kterém se jasně píše, jak přetrvávající bariéry postupně víc a víc odpadají. To si logicky trošku odporuje, ne?
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
no spíš dle libosti každé souružky, ono co si budeme říkat, černoch jako chlap je v docela vysokém procentu pohledné individuum, ale černošky teda rozhodně ne...Franta Lopata píše:Dle libosti každého soudruha.
Bariéry padají. "Černo-bílých" manželství v USA přibývá
http://aktualne.centrum.cz/zahranici/am ... ?id=714801
to není žádný projev rasismu, ale kdybych byl homosexuál, tak bych si v pelechu černocha uměl představit, zatímco teď mě 99,5% černošek odpuzuje.
Stejně tak mě nebere valná většina asiatek, kde se situace obrací, tak brazilie a tam ty jižanské státy.
V důsledku toho ovšem vznikne hromada nasraných bílých můžů a asi všichni víme kam směřuje nahromaděny testosteron.
Multikulti nikde neselhalo, protože nikde reálně není, protože jsme po bambilion dní byli vychovávání k hrdosti na svůj původ a vše ostatní nám bylo podsouváno jako méněcenné... taky se není čemu divit, my jsme se tu stříleli puškama, topili v krbech, měli města a všude jinde byl nejvyšším vrcholem architektury kůže nějakého zvířete na příhodných tyčkách (eskimák promine).
Zda je dobře, že jsme se svého dominantního postavení vzdali ukáže až čas... buď bude sranda nebo bude smutno... tak jak tak, něco bude.
Slow and serious
- Franta Lopata
- Letec
VV: Každý jedinec přirozeně vyhledává sobě nejbližší skupinu obyvatel, to je pud, který platí od pradávna. A bohužel vyváření ghett k tomu prostě patří. Jistě, že i mimo čtvrti žijí lidé, proč by nežili? Spíš bych počítal od ukončení rasové segregace a to jsou cca 60. léta 20. stol. Tady je třeba ukázka rozdělení obyvatel:
http://www.radicalcartography.net/index ... hicagodots
Další města: http://www.flickr.com/photos/walkingsf/ ... 812674967/
Myslíš, že je třeba bezmezně věřit všemu co píší noviny? Já tomu prostě nevěřím.
http://www.radicalcartography.net/index ... hicagodots
Další města: http://www.flickr.com/photos/walkingsf/ ... 812674967/
Myslíš, že je třeba bezmezně věřit všemu co píší noviny? Já tomu prostě nevěřím.
- Franta Lopata
- Letec
KOPP: Co je špatné na hrdosti ve svůj původ? To je snad přirozenost každého člověka, že je hrdý na to čím je. Podsouváno je tomu, kdo si podsouvat nechá. Výhodou evropské civilizace byla pak expanze. Ale jinak za kulturně rozvinutější civilizace lze považovat Čínu.
Bude smutno, pokud se nebudeme bránit. A obrana znamená boj.
Bude smutno, pokud se nebudeme bránit. A obrana znamená boj.
FL já neříkám, že je na tom něco špatného... ale je potřeba chápat i ty ostatní, zas nevidím jako vychodisko nějaké bílé tažení proti zbytku světa... to by byla stejná nebo ještě větší demence než představy radikálních muslimů...
Mě osobně jen sere, že když tady někdo dělá bordel, že není mechanismus jak ho z tadyma odjebat zpátky odkud přitáh... Vůbec mi nevadí rómský, černošský, mexický, arabský a vietnamský soused, pokud si uvědomují, že přijeli do Evropy a to za účelem žít tady evropsky a ne si tady dělat malou Indii, Irák, Mexiko, Vietnam...
A s lidma, se kterýma je setrvale problém, tak vylifrovat někam, kde se s lidskýma právama tak neserou, na hrubý národ, hrubé metody.
Evropan je zvyklý, že ho i rok ve vězení ztrestá, takže se podle toho chová, dovezenec má ovšem tady naše vězení za blahobyt a luxus, tedy pak na něho není metr, je zvyklý mít 30 dětí a tady je za to ještě plácán po zádech... (děkuji radši bych si platil dvě vlastní než dvě cizí)
Civilizované postupy na civilizované lidi, ale ať se na mě nikdo nezlobí najde se tu hromada lidí, co civilizování nejsou.
Mě osobně jen sere, že když tady někdo dělá bordel, že není mechanismus jak ho z tadyma odjebat zpátky odkud přitáh... Vůbec mi nevadí rómský, černošský, mexický, arabský a vietnamský soused, pokud si uvědomují, že přijeli do Evropy a to za účelem žít tady evropsky a ne si tady dělat malou Indii, Irák, Mexiko, Vietnam...
A s lidma, se kterýma je setrvale problém, tak vylifrovat někam, kde se s lidskýma právama tak neserou, na hrubý národ, hrubé metody.
Evropan je zvyklý, že ho i rok ve vězení ztrestá, takže se podle toho chová, dovezenec má ovšem tady naše vězení za blahobyt a luxus, tedy pak na něho není metr, je zvyklý mít 30 dětí a tady je za to ještě plácán po zádech... (děkuji radši bych si platil dvě vlastní než dvě cizí)
Civilizované postupy na civilizované lidi, ale ať se na mě nikdo nezlobí najde se tu hromada lidí, co civilizování nejsou.
Slow and serious
Další věc je ovšem společenské postavení toho neg éé černocha, tam to tak dobré nebude, rozdíly jsou pořád značné-míra nezaměstnanosti, podíl na kriminalitě atd. S černošskou střední třídou to není moc slavné . U nějakého diskotrisko krátkodobého poblouznění to bude jedno, ale jinak to těžko bude fungovat..KoPP píše: no spíš dle libosti každé souružky, ono co si budeme říkat, černoch jako chlap je v docela vysokém procentu pohledné individuum, ale černošky teda rozhodně ne...
Akorát u bílé,černé a bůhvíjaké spodiny se to vesele mísí, tam není co stratit..