Telefonologie
Re: Telefonologie
tak som to preluskal a BB torch teda ne. Takze som znoova na zaciatkuvasco píše:To jsme probírali pár stránek zpět...
María de las Mercedes
Karl Friedrich Benz
Karl Friedrich Benz
hustý
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
- Volivovej volej
- Mistr volantu
Reklama pěkná. Možná ji točili Nokií N8.
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
(General Sir Charles James Napier)
sakra, co to ty kreteni u androidu vymysleli, ze nejde ulozit priloha mailu, co nema teelfonu znamou priponu..?? Da se to nejak obejit?
Tak jsem si tu DemonCam stáhnul, hrozná kravina
- Volivovej volej
- Mistr volantu
Proč by to mělo jít, když si jistě můžeš stáhnout deset jiných alternativních klientů? Sice každý z nich nebude umět jinou zásadní věc, ale co už...Caddy píše:sakra, co to ty kreteni u androidu vymysleli, ze nejde ulozit priloha mailu, co nema teelfonu znamou priponu..?? Da se to nejak obejit?
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
nenapada me duvod zasirat si telefon aplikaci na zakaldni funkcni, ktera tam obsazena je Tak priserne nepouzitelny klient, abych musel instalovat profimail, jkao u smybianu, tam zas neni...To jestli spsi neni nejaky patch nebo cesta toho dosahnout, ktera me nenapadla
- Volivovej volej
- Mistr volantu
Symboš měl přece vždycky Mail for Exchange.
C6-00
Včera jsem si s tím chvilku hrál a je to docela dobré Jen nevim, jestli na ten dotykáč nemam moc velké palce Přišlo mi logické, když jsem měl vysunutou klávesnici, tak pak ťuknout palcem, no a né vždycky to vyšlo
EDIT: Myslel jsem, že bude působit víc plastově a lacině, ale je to docela dobré A je to docela cvalík
Včera jsem si s tím chvilku hrál a je to docela dobré Jen nevim, jestli na ten dotykáč nemam moc velké palce Přišlo mi logické, když jsem měl vysunutou klávesnici, tak pak ťuknout palcem, no a né vždycky to vyšlo
EDIT: Myslel jsem, že bude působit víc plastově a lacině, ale je to docela dobré A je to docela cvalík
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III