Výcvaky
Re: Výcvaky
Jasne, ze jo....vidim, ze ma strechu, ale pocet dveri uz z te postovni znamky nepoznam Muze to byt obys Serie 62 nebo DeVille.
Fleetwood to asi nebude, ten ma chromove lemy prahu....ma to listu na boku nebo ne? Protoze pokud to neni on, tak by ji mel mit, ale z te fotky to neni poznat.
Eldorado se v tomto roce delalo jen v cabriu, takze to je jasne
Takze bud je to Sedan/Coupe Serie62 nebo Sedan/Coupe DeVille
Pokud to nema bocni listu a chromove lemy prahu, je to Fleetwood
Fleetwood to asi nebude, ten ma chromove lemy prahu....ma to listu na boku nebo ne? Protoze pokud to neni on, tak by ji mel mit, ale z te fotky to neni poznat.
Eldorado se v tomto roce delalo jen v cabriu, takze to je jasne
Takze bud je to Sedan/Coupe Serie62 nebo Sedan/Coupe DeVille
Pokud to nema bocni listu a chromove lemy prahu, je to Fleetwood
a vzhledme k tomu, ze u nas takovych aut prehrsel asi nebude, troufam si hadat, ze to byl nejspis tenhle....konecne jsem ho na jedne fotce ze starsiho srazu nasel, ja si rikal, ze jsme ho uz urcite nekde videl
A je to teda tim padem '64, jsem si samozrejme zamenil rozlisovaci znaky tehle dvou rocniku zepredu Zezadu je to ale jasny
Tenkou chromovou lištu má. Asi to bude ten samej. V původnim rozlišení dokonce přečtu SPZ, takže by se dalo přesně určit, jestli je to ten z fotky, jestli ho máš i z jinýho úhlu.
A jakej byl rozdíl mezi De villem a Eldem? To mi vždycky vrtalo hlavou. Protože sem někde o tom slavnym s velkejma ploutvema('59) čet, že je to Eldo a někde ho uváděli jako De ville.
A jakej byl rozdíl mezi De villem a Eldem? To mi vždycky vrtalo hlavou. Protože sem někde o tom slavnym s velkejma ploutvema('59) čet, že je to Eldo a někde ho uváděli jako De ville.
TSs
Fotka z Kladna. Když dobře fouká, tak nám tu lítaj.
A rovnou mam tématickou otázečku. Nevíte o nějakym pšeknym místě, odkud by se dali přistávající/vzlítávající letadla pozorovat? Já vim jenom o OC šestka, ale tam se tak často nelítá.
A rovnou mam tématickou otázečku. Nevíte o nějakym pšeknym místě, odkud by se dali přistávající/vzlítávající letadla pozorovat? Já vim jenom o OC šestka, ale tam se tak často nelítá.
TSs
Ještě dotázek. Auto se dá nechat tam, jak sem udělal červený kolečko, žejo? Dá se pak vlézt i dovnitř, jak je tam ta jednička, nebo musim zůstat za plotem?
TSs
Tam uz je zakaz vjezdu. Musis toenchat kousek zpet
Jo a je tam plot, ale stejne je to cupr misto na sledovani letadel
Jo a je tam plot, ale stejne je to cupr misto na sledovani letadel
2.0i 107kW