Škoda Auto obecně
Re: Škoda Auto obecně
btw.Dixi jak jsi říkal že to je nový showroom ve Švýcarsku...není to spíše dodělané v postprodukci ? Má za to, že scéna jak jde od zaparkovaného starého auta k manželovi a prodejci je natáčena na okraji Prahy
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
Tak je to možné,že je to u Prahy,ale jedinej showroom je zatím v Švýcarsku co vím.
Bez bodů
viz
Bond007 píše:
PJ o 1M:
PJ o 1M:
Já to nechtěl odsouhlasit jen jsem stále nevěděl kde to může být, ale připadlo mi, že to znám ... a myslím že tam ten autosalon škoda 100% není...tak mě docela zarazila postprodukce nového autosalonu
Bond007 píše:
PJ o 1M:
PJ o 1M:
Combi A-Entry nebo OIII Combi:
http://www.blesk.cz/clanek/radce-auto/1 ... rapid.html
Facelift SII sedan od 1.4.2012-facelift přídě-masky,diodová světla,zadní část, světla do C a úprava víka zadní části u sedanu podle Mission L.
http://www.blesk.cz/clanek/radce-auto/1 ... rapid.html
Facelift SII sedan od 1.4.2012-facelift přídě-masky,diodová světla,zadní část, světla do C a úprava víka zadní části u sedanu podle Mission L.
Bez bodů
Zdravim,
ja mam taky dotaz:
Su nejake nedostatky, chyby u modeloch SKODA FABIA 1.2 TSI elegance?
Nejake choroby starej skodovky?
Dik.
ja mam taky dotaz:
Su nejake nedostatky, chyby u modeloch SKODA FABIA 1.2 TSI elegance?
Nejake choroby starej skodovky?
Dik.
Já u Sobotky potkal světle zelenýho, docela pěknej předek to mělo A nakládal tomu jak ďas
P.S. je to Citigo
P.S. je to Citigo
MX-5 NB 10th AE, ex BMW E46 323i