Jak jste na tom s turbem?
Jak jste na tom s turbem?
Mám Mazdu 6 2.0DI z roku 2004 s výkonem 89kW- Žel bohu, i mě se poštěstilo a vysypalo se mi turbo. Sháněl jsem nové přes spoustu obchodů a narazil jsem na jeden, kde jsem si turbo objednal. Není sice nové, za nové mi bylo líto vysolit 35.000.-, tak jsem objednal repas z ***** a zatím šlape jak hodinky. Tak snad se vám tato info bude taky někdy hodit..
repas se da udelat mnohde, staci pouzit treba Gooogle. a u nas mame na reklamu inzertni oddeleni. MMira
repas se da udelat mnohde, staci pouzit treba Gooogle. a u nas mame na reklamu inzertni oddeleni. MMira
Re: Jak jste na tom s turbem?
Tohle fakt nepochopím, kdyby nebyl blbej a trošku tu diskusi rozvinul a hodil to třeba až do pátého postu, třeba by to tady vydrželo aspoň o půl hodiny dýl...
supr tohle fakt neni poznat, že to je neplacená reklama
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
- Franta Lopata
- Letec
Ať nějaký moderátor akorát vymaže odkaz a může vlákno ponechat.
Na dotaz ohledně turba: Sic turbo nemám, ale v autě ve kterém je, funguje na výbornou.
Na dotaz ohledně turba: Sic turbo nemám, ale v autě ve kterém je, funguje na výbornou.
Eurolopata - náš vzor! .::. d1.8t: Lopata je magor, jen se nemůžu rozhodnout jestli v dobrém či špatném smyslu toho slova.
já mam najeto cca 100tis na tom novém a dobré nestěžuju si
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Já tak nad tím přemýšlím, že jsem ještě neměl neturbený motor...
- Franta Lopata
- Letec
Co vím, tak v autě o kterém jsem mluvil by mělo být původní a má najeto cca 190 tisíc km. Drží se.
Eurolopata - náš vzor! .::. d1.8t: Lopata je magor, jen se nemůžu rozhodnout jestli v dobrém či špatném smyslu toho slova.
Já Oktu RS prodával s 260tkm bez výměny turba, GTIčko se 118tkm taky bez výměny. U stodvacítek netuším, jestli byly měněny... :-/