Ferrari FF
Re: Ferrari FF
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!
Manual se da do Californe objednat od lonska, jestli si ho nekdo koupil, to netusim. Ale zrovna u Californie je to jedno, to neni ridicske auto, to podle me neni Ferrari uz vubec...
Na kazdy pad otazky typu: "Ono se dnes dela nejake Ferrari s manualem?" jsou dost nemistne, nebot donedavna byla vsechna Ferrari k dispozici s manualem. F430, 599, 612.... vzdy vse. California byla prvni vyjimka (pokud pominu Enzo), pozdeji pridali manual i do ni, 458 druha, tam to podle me udelaji take, a pokud se tak stane, bude (a skoro jiste zustane) FF jedine. To jen pro upresneni.
Na kazdy pad otazky typu: "Ono se dnes dela nejake Ferrari s manualem?" jsou dost nemistne, nebot donedavna byla vsechna Ferrari k dispozici s manualem. F430, 599, 612.... vzdy vse. California byla prvni vyjimka (pokud pominu Enzo), pozdeji pridali manual i do ni, 458 druha, tam to podle me udelaji take, a pokud se tak stane, bude (a skoro jiste zustane) FF jedine. To jen pro upresneni.
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
Tady teď nabízej projížďku ve Ferrari California, teda když vyhraješ...
prosím přečtěte si pravidla fora - děkuji Acer.T
www.ucar.cz
a maj k tomu koukám i video
ale ve videu je Lambo.
ale ve videu je Lambo.
www.ucar.cz
- Franta Lopata
- Letec
Nezavání to trochu reklamou?
Eurolopata - náš vzor! .::. d1.8t: Lopata je magor, jen se nemůžu rozhodnout jestli v dobrém či špatném smyslu toho slova.
pán spamuje všechny fora - jen se mu nehodilo, že tu není téma Gallardo jako jinde
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
- Franta Lopata
- Letec
Tak jsem to odhadl dobře. Všiml jsem si ho na jiném fóru.
Eurolopata - náš vzor! .::. d1.8t: Lopata je magor, jen se nemůžu rozhodnout jestli v dobrém či špatném smyslu toho slova.
Franta Lopata píše:Tak jsem to odhadl dobře. Všiml jsem si ho na jiném fóru.
Bond007 píše:
PJ o 1M:
PJ o 1M:
- Franta Lopata
- Letec
Tak jako práskat se mi hnusí, ale když chce něčemu udělat reklamu, tak ať to udělá nějak oficiálněji a hodí do někam do Odpadu jako samostatné vlákno. Případně se má domluvit s provozovatelem fóra o tom, zda-li zde může takto inzerovat.
Z-ko je jak slapaci auticko vedle FF