Menšinový koutek
- Franta Lopata
- Letec
Re: Menšinový koutek
No jde o to, jak dlouho to ještě budou dělat, teďka rabují ambasády a pak jim tam zvostří ten hodný islám a možná se stane, že fabriku vypálí. Přeci jenom západní buržoasie a islám, to není dobrá kombinace.
Eurolopata - náš vzor! .::. d1.8t: Lopata je magor, jen se nemůžu rozhodnout jestli v dobrém či špatném smyslu toho slova.
- Franta Lopata
- Letec
To je nemilé mistře.
Eurolopata - náš vzor! .::. d1.8t: Lopata je magor, jen se nemůžu rozhodnout jestli v dobrém či špatném smyslu toho slova.
já netvrdím, že po mě někdo jde, ale zkrátka v současný situaci je pro mě prostě lepší tohle nemít doma ..... kámošovi takhle Mein Kampf vyloženě nepomohl a to toho měl tak 10% mého množstvíPsycho vlk Wolf píše:To si děláš prdel, že jdou takhle po tobě. Držím ti palce. Co na to manželka?
btw: když se to přehání s toluenem
http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-ufo-a ... demon.html
Niko nadžanel ko kerdža
Nemyslím si, že by to bylo tak jednoduché Že je to rozhodíš po rodinách a bude klid...Psycho vlk Wolf píše:Pokud by bydlela jedna rodina na celém sídlišti jako jediná, tak by podle mě problémy nedělala. Ale bez ozkoušení je to jen dohad.
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!
- Franta Lopata
- Letec
Pick: To je síla!
Dix: Takže je importují do USA? Nebo jak je to myšleno. Ono je v USA dost opuštěných domů.
Dix: Takže je importují do USA? Nebo jak je to myšleno. Ono je v USA dost opuštěných domů.
Lopata: Je to tam takhle:
Romskou otázku by se podle Kocába dařilo řešit, kdyby se vláda inspirovala v USA při začleňování Afroameričanů. "Romové by se měli začleňovat do většinové společnosti podobně jako Afroameričané kdysi v USA. Měli by být policisté, učitelé, měli by být začleněni do městských zastupitelstev - musíme se podělit," vzkázal.
Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/romove-si-musi-s ... domaci_taj
Bez bodů
- Franta Lopata
- Letec
Dix: Já ty bláboly vždy jen prolétnu. Když jsou tak v USA úspěšní, proč vznikají nová ghetta a čtvrti jen s výlučnou populací (čínská,atd.)?