Menšinový koutek
- Franta Lopata
- Letec
Re: Menšinový koutek
Na agresi odpověz láskou!
Ano, sdružení Noční hlídka a Denní hlídka.
Eurolopata - náš vzor! .::. d1.8t: Lopata je magor, jen se nemůžu rozhodnout jestli v dobrém či špatném smyslu toho slova.
- Franta Lopata
- Letec
Zase jeden plán.
http://aktualne.centrum.cz/domaci/polit ... =centrumHP
Eurolopata - náš vzor! .::. d1.8t: Lopata je magor, jen se nemůžu rozhodnout jestli v dobrém či špatném smyslu toho slova.
Franta Lopata píše:aha, myslel jsem, že budeš mít nějaký nástroj na to. To víš, já na tydlety moderny nejsem, takže papír to jistí. Když jsem zkoušel číst knihu z monitoru, tak z toho mám prd.
z monitoru mi to take moc nejde, neudrzim pozornost, furt musim preklikavat mezi ruznymi strankami apod...
ale mobil je super, to jsem si fakt oblibil, hlavne proto, ze je sam podsviceny a tim padem muzu cist potme v posteli, aniz bych musel neco rozsvecovat -> budit manzelku apod...navic tech knizek, co se tam vejde
- Psycho vlk Wolf
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Franta Lopata píše:Na agresi odpověz láskou!
Tak do toho bych šel.
Peugeot 301 1.6VTi 85kw/115hp
Peugeot 406 Break 2.0HDi 80kw/110hp
Škoda Octavia I 1.6MPi 74kw/100hp
- Psycho vlk Wolf
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
A hlavně grátis coCaddy píše:Franta Lopata píše:aha, myslel jsem, že budeš mít nějaký nástroj na to. To víš, já na tydlety moderny nejsem, takže papír to jistí. Když jsem zkoušel číst knihu z monitoru, tak z toho mám prd.
z monitoru mi to take moc nejde, neudrzim pozornost, furt musim preklikavat mezi ruznymi strankami apod...
ale mobil je super, to jsem si fakt oblibil, hlavne proto, ze je sam podsviceny a tim padem muzu cist potme v posteli, aniz bych musel neco rozsvecovat -> budit manzelku apod...navic tech knizek, co se tam vejde
- Franta Lopata
- Letec
Caddy: Když musíš, tak musíš. Já manželku nemám, takže si mohu rožnout dle libosti. A rozhodně mě potěší pohled na knihovnu než na kartu plnou pdf.
Vlk: Nemám tak dlouhé vlasy a nejsem kudrnáč.
Další zpráva ze světa:
http://pardubice.idnes.cz/vysoke-myto-d ... zpravy_meb
Vlk: Nemám tak dlouhé vlasy a nejsem kudrnáč.
Další zpráva ze světa:
http://pardubice.idnes.cz/vysoke-myto-d ... zpravy_meb
- Psycho vlk Wolf
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Tak ono to zase nezní až tak blbě.V dnešní době je už skoro minimum maturita, takže bílé děti budou stejně studovat dál. Dále bych viděl ten výuční list jako plus u prázdninových brigád a podobných krátkodobých činností, kde by si mohly vydělat o něco víc. Navíc by mohl zaměstnavatel jim dát přednost před těma kdo ho nemají. To by mohla být další motivace pro ty co ho nemají, aby si ho udělaly a pak třeba maturu a nakonec vejšku.Franta Lopata píše:Zase jeden plán.
U cigánů je otázka, jestli vůbec dolezou do té 8třídy. Čest vyjímkám.
to taky, ale budes se divit - neni to priorita....a rozhodne bych radsi sehnal knizku, kterou chci, i za penize, nez marne brouzdat a hledat, kde co nahodou ulovim...jo, kdyby to bylo jako u mp3, tak by to bylo fajn, ale v tech knihach dostupnost i sire nabidky nejak pokulahva...Psycho vlk Wolf píše:A hlavně grátis coCaddy píše:Franta Lopata píše:aha, myslel jsem, že budeš mít nějaký nástroj na to. To víš, já na tydlety moderny nejsem, takže papír to jistí. Když jsem zkoušel číst knihu z monitoru, tak z toho mám prd.
tak to je naprosto bez debat, knihovnu mam samozrejme taky A moc by s mi libilo mit obrovskou samostatnou knihovnu v prvorepublikove vile, s velkymi kozenymi pohodlnymi kresly, to by se to cetlo (a krbem, minibarem....)...jenze to uz jsme kapku jinde, noFranta Lopata píše:A rozhodně mě potěší pohled na knihovnu než na kartu plnou pdf.
- Psycho vlk Wolf
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Problém je podle mě v těch ghettech. Když bydlejí po takových tlupách, tak pak dělají problémy. A proč by pracovaly, když Fero od vedle je na dávkách a bere víc než oni.
Znám jednu rodinu. Na celém sídlišti bydlely jako jediný a nebyly s nima žádný problémy. Holka chodila se mnou do třídy a po ZK vystudovala policejní akademii. Jeden z bratrů se živil jako model, ale co dělají teď netuším. O mladším už nevím vůbec nic. Vzaly si domů i nemocnou babičku aby se o ní staraly a jejich otec chodil do práce (asi stavba či co), aby je všechny uživil. Co dělala manželka netuším.
Pokud by bydlela jedna rodina na celém sídlišti jako jediná, tak by podle mě problémy nedělala. Ale bez ozkoušení je to jen dohad.
Znám jednu rodinu. Na celém sídlišti bydlely jako jediný a nebyly s nima žádný problémy. Holka chodila se mnou do třídy a po ZK vystudovala policejní akademii. Jeden z bratrů se živil jako model, ale co dělají teď netuším. O mladším už nevím vůbec nic. Vzaly si domů i nemocnou babičku aby se o ní staraly a jejich otec chodil do práce (asi stavba či co), aby je všechny uživil. Co dělala manželka netuším.
Pokud by bydlela jedna rodina na celém sídlišti jako jediná, tak by podle mě problémy nedělala. Ale bez ozkoušení je to jen dohad.