Pokec 2011
Re: Pokec 2011
rekl bych ze kazdej kdo ma vic nez tri prispevky je z garaze
Než to tu někdo začně moderovat, tak tu asi bude pěkněj bordel...
Sem první !! :twisted: kde je mello ?powerball píše:rekl bych ze kazdej kdo ma vic nez tri prispevky je z garaze
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
:lol:Na fóru Autoforum.cz obecně platí, že diskuse jsou sledované moderátory a administrátory a mohou být usměrňovány. Bude se tak dít vždy citlivě a s ohledem na všechny slušně diskutující jedince, nejsme totalitní fórum ve stylu Živě.cz.
God save me from my friends, I can protect myself from my enemies
Divil jsem se, že si ještě nikdo neudělal jeho fake nick. Takže zamykám, tohle nás živí :mrgreen:Marek.Lutonsky píše:Dobry dengoes píše:hlavne tu neni Lutonsky, coz je znamenite
Teď už jen chybí, aby přišel Mello a rozpoutal tu ukrutnou diskusní bouřipowerball píše:rekl bych ze kazdej kdo ma vic nez tri prispevky je z garaze
to mi povídej :mrgreen: chtěli jsme dělat táboráky...takhle můžeme udělat leda tak pivní slavnostiMoucha píše:jakej tady byl klid když tu nikdo nebyl
Bond007 píše:
PJ o 1M:
PJ o 1M:
Už tu byl, zatím ale rozpoutal diskuzní vánek http://forum.autoforum.cz/viewtopic.php?f=19&t=21DoubleSix píše:Teď už jen chybí, aby přišel Mello a rozpoutal tu ukrutnou diskusní bouřipowerball píše:rekl bych ze kazdej kdo ma vic nez tri prispevky je z garaze
God save me from my friends, I can protect myself from my enemies