Hon na piráty
Moderátor: řidičBOB
- Franta Lopata
- Letec
Re: Hon na piráty
Shr3k: Jistě, rozumné dotazy a argumentace. Prostě, když už se tedy kupují a musí být, tak fajn, ale v rámci čistého výběrového řízení, bez kapesného.
Eurolopata - náš vzor! .::. d1.8t: Lopata je magor, jen se nemůžu rozhodnout jestli v dobrém či špatném smyslu toho slova.
Nepředjímej tady, co by bylo kdyby. Kdyby byly v prdeli ryby, není potřeba rybníky.goes píše:a to je to co jsem psal. Kdyz by dali parametr 0-100 ne 7, ale 7,3s posles zase udani, zda by nestacilo 7,5s nebo 8s. kdyz by dali 8 s zase posles udani, zda by jim nestacilo 9 s atd.
a to same plati i pro jine parametry. Proste resis neco, co resit ani nejde, protoze ty si budes stezovat vzdy. Kdyz by byly jine parametry, opet by se udelala tabulka, kde by bylo videt, ze nejake auto nesplnilo zadani, proto se musi poslat udani a zmenit parametry.
2022 BMW 540xdT, 2019 Mazda2 1.5 Skyactiv-G A/T
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ
- Franta Lopata
- Letec
goes: Jistě o kvalitách daného jedince rozhodne výše úplatku, s tím souhlasím.
Na druhou stanu mě neznáš, neměl jsem tu možnost stát před dilematem brát či nebrat úplatek. Nevím, jak bych se zachoval. Rozhodně, ale nejsem bezpáteřní.
Též jsem realista, taky mi vadí, co se děje s erárem, jak je to jen dojná kráva a na to, co by se mělo financovat, pak chybí peníze. Pak připadá v úvahu, jestli má smysl něco s tím něco dělat a nebo to brát jen jako fakt a smířit se s tím.
A korupce byla, je a bude. A důvod? Protože člověk.
Na druhou stanu mě neznáš, neměl jsem tu možnost stát před dilematem brát či nebrat úplatek. Nevím, jak bych se zachoval. Rozhodně, ale nejsem bezpáteřní.
Též jsem realista, taky mi vadí, co se děje s erárem, jak je to jen dojná kráva a na to, co by se mělo financovat, pak chybí peníze. Pak připadá v úvahu, jestli má smysl něco s tím něco dělat a nebo to brát jen jako fakt a smířit se s tím.
Eurolopata - náš vzor! .::. d1.8t: Lopata je magor, jen se nemůžu rozhodnout jestli v dobrém či špatném smyslu toho slova.
ja nic nepredjimam, jenom ty neco resis. Proste nejaka pravidla pro vyberove rizeni pro nakup dalnicnich stihacek byt musi. Dle tvoji logiky by melo zadani byt asi takove "chceme auta" kde bys opet mohl podat stiznost, proc zrovna auta a ne vrtulniky, protoze ty se umi vyhnout zacpe. Proste smir se s tim, ze nejake parametry pro vyberove rizeni se musi nastavit. Tudiz to kdyby je naprosto na miste. byt tam 7,5 s tak stejne to napises, protze by ti vadilo, ze tam neni 7,6 nebo 7,7. A to neni kdyby, to je realita.
Proste nastavily se parametry, kde se nekdo nevesel a je to spatne. vyjma par verejnych zakazek se vzdy stanovuji parametry toho, co se poptava, bez toho by to ani neslo. Bohuzel neuspesni budou fnukat, ze je diskriminovali.
Proste nastavily se parametry, kde se nekdo nevesel a je to spatne. vyjma par verejnych zakazek se vzdy stanovuji parametry toho, co se poptava, bez toho by to ani neslo. Bohuzel neuspesni budou fnukat, ze je diskriminovali.
tak samo, ze jsou lide rovnejsi a mene rovni, ale nemusim te znat, abych vedel, ze bys uplatek za ruznych okolnosti taky vzal. stacilo by mit nemocne dite a potrebovat pul mega na operaci a uz bys tak rovny nebyl. A o tom ja mluvim, uplatnost je u mnohych dano nabidkou, potrebou apod. pak jsou samo takovi, kteri v tom jedou jako na bezicim pase, ale na svate andely, co by nikdy nevzali ja proste neverim.Franta Lopata píše:goes: Jistě o kvalitách daného jedince rozhodne výše úplatku, s tím souhlasím.
Cílem je klepnout vohnouty na prezídiu přes prsty. Když se vyhlašuje veřejná zakázka, je přeci zájmem pořídit co nejlepší poměr ceny a kvality. Na nějaké ceníkové ceny se vůbec nehledí, protože objednávka 20 kusů aut v této hodnotě je pro matku definitivně zajímavá. Důležité je nějak rozumně nastavit mantinely, aby se do výběrového řízení mohlo přihlásit třeba pět značek. Proč nezadat výběrové řízení ve stylu:Franta Lopata píše:Shr3k: Jistě, rozumné dotazy a argumentace. Prostě, když už se tedy kupují a musí být, tak fajn, ale v rámci čistého výběrového řízení, bez kapesného.
Mělo by to jezdit cca 250 v určité toleranci a mělo by to mít zrychlení 7 sekund, opět s tolerancí, nezávisle na tom, kolik to váží. Podmínkou je automatická převodovka, pohon 4x4 a nějaký způsob dodatečného vytápění pro vyhřívání čelního skla a prostoru posádky.
2022 BMW 540xdT, 2019 Mazda2 1.5 Skyactiv-G A/T
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ
v tom ma shrek pravduShr3k píše:Cílem je klepnout vohnouty na prezídiu přes prsty. Když se vyhlašuje veřejná zakázka, je přeci zájmem pořídit co nejlepší poměr ceny a kvality. Na nějaké ceníkové ceny se vůbec nehledí, protože objednávka 20 kusů aut v této hodnotě je pro matku definitivně zajímavá. Důležité je nějak rozumně nastavit mantinely, aby se do výběrového řízení mohlo přihlásit třeba pět značek. Proč nezadat výběrové řízení ve stylu:Franta Lopata píše:Shr3k: Jistě, rozumné dotazy a argumentace. Prostě, když už se tedy kupují a musí být, tak fajn, ale v rámci čistého výběrového řízení, bez kapesného.
Mělo by to jezdit cca 250 v určité toleranci a mělo by to mít zrychlení 7 sekund, opět s tolerancí, nezávisle na tom, kolik to váží. Podmínkou je automatická převodovka, pohon 4x4 a nějaký způsob dodatečného vytápění pro vyhřívání čelního skla a prostoru posádky.
- Franta Lopata
- Letec
goes: Ti nejsvatější jsou největší pokrytci. Jinak souhlas.
Problém ohledně korupce je též v odpovědnosti, pokud se činitelé veřejných funkcí budou stále cítit jako bohové a jejich pozice budou neotřesitelné, pak se problém korupce, nezmění.
Problém ohledně korupce je též v odpovědnosti, pokud se činitelé veřejných funkcí budou stále cítit jako bohové a jejich pozice budou neotřesitelné, pak se problém korupce, nezmění.
- Franta Lopata
- Letec
Jistě, že má pravdu! Nebo snad Lopaťák odporuje?goes píše:v tom ma shrek pravduShr3k píše:Cílem je klepnout vohnouty na prezídiu přes prsty. Když se vyhlašuje veřejná zakázka, je přeci zájmem pořídit co nejlepší poměr ceny a kvality. Na nějaké ceníkové ceny se vůbec nehledí, protože objednávka 20 kusů aut v této hodnotě je pro matku definitivně zajímavá. Důležité je nějak rozumně nastavit mantinely, aby se do výběrového řízení mohlo přihlásit třeba pět značek. Proč nezadat výběrové řízení ve stylu:Franta Lopata píše:Shr3k: Jistě, rozumné dotazy a argumentace. Prostě, když už se tedy kupují a musí být, tak fajn, ale v rámci čistého výběrového řízení, bez kapesného.
- Franta Lopata
- Letec
20.09.2011: PaCH: Zvyšujeme bezpečnost na silnicích zabukařením, aby nás nikdo neviděl a jel tak, abychom vydělali. (ZZR)
Zdroj: http://www.dfens-cz.com/
Zdroj: http://www.dfens-cz.com/