Hon na piráty
Moderátor: řidičBOB
Re: Hon na piráty
ale taky je mozne, ze je to uplne jinak
Jdi radši prodávat voňavky a nezacláněj. Víš prdlajs o tom, co jsem v tom občanském upozornění psal.goes píše:hm, takze "na zaklade obcanskeho upozorneni" stat prosantroci zbytecne dalsi penize, jen proto, aby Shrek byl zajimavy. Nic se tim nevyresi, nic se nezmeni, jen se utrati dle meho par tisic-desitek tisic za zkoumani hovna. Parada. No za tech 5 minut slavy a vibrace v pindikovi to asi stoji.
2022 BMW 540xdT, 2019 Mazda2 1.5 Skyactiv-G A/T
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ
a myslim, ze jsem se naprosto presne trefil. byt to jinak, neni tu tak vznetliva reakce. diky za potvrzeni.Shr3k píše:Jdi radši prodávat voňavky a nezacláněj. Víš prdlajs o tom, co jsem v tom občanském upozornění psal.goes píše:hm, takze "na zaklade obcanskeho upozorneni" stat prosantroci zbytecne dalsi penize, jen proto, aby Shrek byl zajimavy. Nic se tim nevyresi, nic se nezmeni, jen se utrati dle meho par tisic-desitek tisic za zkoumani hovna. Parada. No za tech 5 minut slavy a vibrace v pindikovi to asi stoji.
I ty vznětlivá reakce... Útoky ad hominem oplácím zásadně stejnou. Kdybys vynechal nemístné slinty o pindících a slávě, mohli jsme voňavky vynechat.
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ
- Franta Lopata
- Letec
Nechápu proč by neměli být lidi, kteří mají čistý morální štít a když by byli ve funkci, měli by aversi vůči braní úplatků? Nebudeme si nic nalhávat v podstatě máš pravdu, ale nelze to určit pro jednoho každého! Na to pozor. Problém je v tom, že do politiky jdou lidé s holým zadkem. To už je jeden důvod, proč budou více náchylní k braní úplatků. Druhá věc je, že tím, že vezmou úplatek se stávají vydíratelnými a snadno ovladatelnými, tím pádem korupce bují.
Eurolopata - náš vzor! .::. d1.8t: Lopata je magor, jen se nemůžu rozhodnout jestli v dobrém či špatném smyslu toho slova.
mi vonavky nevadi, jsem rad za to co delam, tudiz tvuj styl kopirovani Boba je k nicemu. Jen jde videt, ze kdyz se nevi kudy kam, tak se zacnou resit naprosto nesouvisejici veci s pocitem "ted mu to natru"Shr3k píše:I ty vznětlivá reakce... Útoky ad hominem oplácím zásadně stejnou. Kdybys vynechal nemístné slinty o pindících a slávě, mohli jsme voňavky vynechat.
ÚOHS jsem stručně sdělil o co je, dal odkazy na veřejně dostupnou dokumentaci i reakce motoristických novinářů, Jandovu jako první, přiložil tabulku tinyurl.com/policejniferovka s možnými kandidáty a sdělil, že by se mohli zajímat o to, jestli:Franta Lopata píše:Určitě nebyl sám, kdo to zaslal. Jinak nevím proč bychom se měli stále dívat na to jak se rozhazují a rozdávají nesmyslně peníze, o kterých rozhodují lidé bez odpovědnosti.
Potřebuje policie skutečně auta, která dosáhnou rychlosti 250 km/h a nestačí ji auta, která dosáhnou 248 km/h?
Potřebuje policie skutečně auta, která mají zrychlení z 0 na 100 km/h za 7 sekund a nestačí ji auta, která zrychlí za 7,1 potažmo 7,3 s?
Je 10 kg potažmo 130 kg přes váhu důvodem, kvůli kterému určité auto nekoupit?
Opravdu je nutné mít auta, u kterých se předpokládá jízda po dálnicích a silnicích I. třídy, s nastavitelnou charakteristikou podvozku v závislosti na kvalitě vozovky?
Parkuje policie své speciály s citlivou a drahou elektronickou výbavou v celkové hodnotě 1,5 miliónu Kč v zimě mimo temperované garáže, že je nutné aby auta měla specializované vyhřívané přední sklo a nestačí ji v tomto případě rozšířenější nezávislé topení, které nabízí všichni výrobci aut střední třídy?
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ
kde je takovy clovek? ukaz mi jednoho... brani uplatku neni o moralnosti apod. brani uplatku je jenom o tom, ze bere kazdy, jen nekdo zatim nemel tu prilezitost, nebo zatim neprisla takova nabidka, aby to udelal. Kdyz ma nekdo plat treba 50k mesicne, bude brat uplatek 2tisice? Ale co kdyz takovemu nabidnes akcie na jmeno firmy sh odnotou 100 mega? stale bude tak neuplatny? Proste je to prirozene a nema smysl se tomu branit.Franta Lopata píše:Nechápu proč by neměli být lidi, kteří mají čistý morální štít a když by byli ve funkci, měli by aversi vůči braní úplatků? Nebudeme si nic nalhávat v podstatě máš pravdu, ale nelze to určit pro jednoho každého! Na to pozor. Problém je v tom, že do politiky jdou lidé s holým zadkem. To už je jeden důvod, proč budou více náchylní k braní úplatků. Druhá věc je, že tím, že vezmou úplatek se stávají vydíratelnými a snadno ovladatelnými, tím pádem korupce bují.
Takze ano, je hodne lidi co uplatek nevzalo, ale muj nazor je takovy, ze jen proto, ze zatim nemeli prilezitost, nebo nabidka nebyla adekvatni.
Proto nedelam z podobnych veci nejake afery, protoze jsem realista. A vim, ze kdybys tam sel ty, situace bude uplne stejna, jen to poputuje do jine kapsy.
a to je to co jsem psal. Kdyz by dali parametr 0-100 ne 7, ale 7,3s posles zase udani, zda by nestacilo 7,5s nebo 8s. kdyz by dali 8 s zase posles udani, zda by jim nestacilo 9 s atd.Shr3k píše:ÚOHS jsem stručně sdělil o co je, dal odkazy na veřejně dostupnou dokumentaci i reakce motoristických novinářů, Jandovu jako první, přiložil tabulku tinyurl.com/policejniferovka s možnými kandidáty a sdělil, že by se mohli zajímat o to, jestli:Franta Lopata píše:Určitě nebyl sám, kdo to zaslal. Jinak nevím proč bychom se měli stále dívat na to jak se rozhazují a rozdávají nesmyslně peníze, o kterých rozhodují lidé bez odpovědnosti.
Potřebuje policie skutečně auta, která dosáhnou rychlosti 250 km/h a nestačí ji auta, která dosáhnou 248 km/h?
Potřebuje policie skutečně auta, která mají zrychlení z 0 na 100 km/h za 7 sekund a nestačí ji auta, která zrychlí za 7,1 potažmo 7,3 s?
Je 10 kg potažmo 130 kg přes váhu důvodem, kvůli kterému určité auto nekoupit?
Opravdu je nutné mít auta, u kterých se předpokládá jízda po dálnicích a silnicích I. třídy, s nastavitelnou charakteristikou podvozku v závislosti na kvalitě vozovky?
Parkuje policie své speciály s citlivou a drahou elektronickou výbavou v celkové hodnotě 1,5 miliónu Kč v zimě mimo temperované garáže, že je nutné aby auta měla specializované vyhřívané přední sklo a nestačí ji v tomto případě rozšířenější nezávislé topení, které nabízí všichni výrobci aut střední třídy?
a to same plati i pro jine parametry. Proste resis neco, co resit ani nejde, protoze ty si budes stezovat vzdy. Kdyz by byly jine parametry, opet by se udelala tabulka, kde by bylo videt, ze nejake auto nesplnilo zadani, proto se musi poslat udani a zmenit parametry.
Fajn, když si nějak dokážeš spojit vibrace v pindících se zájmem, aby se ve státní správě skutečně soutěžilo (od toho je to veřejná soutěž), coby totálně související věci, tak to je potom v pořádku. Pro takovou, i když trochu svéráznou, logiku mám pochopení.goes píše:mi vonavky nevadi, jsem rad za to co delam, tudiz tvuj styl kopirovani Boba je k nicemu. Jen jde videt, ze kdyz se nevi kudy kam, tak se zacnou resit naprosto nesouvisejici veci s pocitem "ted mu to natru"
Ale příště bych prosil podobné urážky přímo do PM.
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ