Hon na piráty

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
KoPP
Letec

Re: Hon na piráty

Příspěvek od KoPP »

Dnes jsem se málem doběhl sám... rupl jsem gumu, sviňa ucházela tak nenápadně, že jsem na to došel až v oblíbené zatáčce před Nezamyslicama... kurvy ve trojstupu až po Hostýn, Pičí až po Pardubice, Kokotů až po Prahu (to když jsem tam dával rezervu a odhalil svých 5 bezpečnostních šrubů :D ) - Chvála nejvyššímu, že do protívky nic nejelo. jinak by v nejlepším případě vznikla pojistná událost a já konečně byl donucen koupit něco jiného :D
Slow and serious
Shr3k
Mistr volantu

Příspěvek od Shr3k »

Přišel pozdrav od pana Rafaje a jeho úřadu:
Oznámení o přijetí podnětu
Úřad pro ochranu hospodářské soutěže příslušný k přezkoumávání postupů zadavatelů podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, od Vás obdržel podnět k přezkoumání postupu zadavatele Ministerstva vnitra, IČ: 00007064, se sídlem Nad Štolou 3, 170 34 Praha 7, zast. Janem Kubicem, ministrem vnitra (dále jen „zadavatel“), při zadávání veřejné zakázky „Automobil osobní silniční – policejní speciál.“
Vaši žádost jsme zaevidovali jako podnět k přezkoumání postupu zadavatele. Od zadavatele jsme si vyžádali dokumentaci o zadání předmětné veřejné zakázky. Uvedenou záležitost prošetříme a o výsledku Vás budeme písemně informovat.
S pozdravem
2022 BMW 540xdT, 2019 Mazda2 1.5 Skyactiv-G A/T
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ
goes
Elektro Expert

Příspěvek od goes »

hm, takze "na zaklade obcanskeho upozorneni" stat prosantroci zbytecne dalsi penize, jen proto, aby Shrek byl zajimavy. Nic se tim nevyresi, nic se nezmeni, jen se utrati dle meho par tisic-desitek tisic za zkoumani hovna. Parada. No za tech 5 minut slavy a vibrace v pindikovi to asi stoji.
Franta Lopata
Letec

Příspěvek od Franta Lopata »

Určitě nebyl sám, kdo to zaslal. Jinak nevím proč bychom se měli stále dívat na to jak se rozhazují a rozdávají nesmyslně peníze, o kterých rozhodují lidé bez odpovědnosti.
Eurolopata - náš vzor! .::. d1.8t: Lopata je magor, jen se nemůžu rozhodnout jestli v dobrém či špatném smyslu toho slova. =))
goes
Elektro Expert

Příspěvek od goes »

ano, takze jedno plytvani podporime druhym, abychom si udelali carku, ze jsme splnili co jsme meli? vyborny postoj. na co pouzivat mozek, kdyz muzeme byt zajimavi. Typicky populisticky krok o kterem kazdy vi, ze je k nicemu, ale na oko vypada paradne.
Navic v tom zadani musi byt vzdy podminky toho, co se ma vybrat, bez specifikace potreb a pozadavku by nevybrali nic. Tim, ze se nastavi nejake mantinely je logicke, ze se z toho vylouci vybrane auta, ale na druhou stranu ci je problem, ze nekdo neni schopen dodat vykone motory a vybranou vybavu?
Psycho vlk Wolf
Mistr volantu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Psycho vlk Wolf »

Jsem pirát. 8-x V pátek v noci jsem jel na motce v zóně s limitem 40km/h kilo. Ohrožoval jsem při tom matky z kočárky, žral děti a porážel důchodce na přechodu. :ymblushing:
Peugeot 301 1.6VTi 85kw/115hp

Peugeot 406 Break 2.0HDi 80kw/110hp
Škoda Octavia I 1.6MPi 74kw/100hp
Franta Lopata
Letec

Jasně, je to velký populista, kterému není jedno kam jdou peníze, které si musí odtrhnout od úst, aby tyto peníze mohly být rozházeny. Pokud vezmu v potaz, že nákup těchto automobilů je zbytečný, s nulovým přínosem pro bezpečnost a celým smyslem je kapesné a prima povození za erární peníze.

Je to plýtvání, když na příslušný odbor dorazí dopis od pohoršeného občana platící daně? Není! Ten občan si to zaplatil a má na to nárok. Tomu občanovi není jedno co se děje s penězi. On to řeší a ne jen o tom mluví.
Eurolopata - náš vzor! .::. d1.8t: Lopata je magor, jen se nemůžu rozhodnout jestli v dobrém či špatném smyslu toho slova. =))
Franta Lopata
Letec

Vlk: Jsi, půjdeš do šatlavy! :ymdevil:
Psycho vlk Wolf
Mistr volantu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Psycho vlk Wolf »

Živého mě nedostanou :ymdevil:
Peugeot 301 1.6VTi 85kw/115hp

Peugeot 406 Break 2.0HDi 80kw/110hp
Škoda Octavia I 1.6MPi 74kw/100hp
goes
Elektro Expert

Příspěvek od goes »

Franta Lopata píše:Jasně, je to velký populista, kterému není jedno kam jdou peníze, které si musí odtrhnout od úst, aby tyto peníze mohly být rozházeny. Pokud vezmu v potaz, že nákup těchto automobilů je zbytečný, s nulovým přínosem pro bezpečnost a celým smyslem je kapesné a prima povození za erární peníze.

Je to plýtvání, když na příslušný odbor dorazí dopis od pohoršeného občana platící daně? Není! Ten občan si to zaplatil a má na to nárok. Tomu občanovi není jedno co se děje s penězi. On to řeší a ne jen o tom mluví.
co to tu pises za blaboly kterym ani sam nemuzes verit. Kazdemu vadi unik penez do zumpy jen do doby, dokud ta zumpa neni jeho kapsa, v tom okamziku kazdy otaci a plytvani presva vadit. Bez vyjimky.

poslat dopis s udanim/upozornenim neni nic spatneho, ma-li clovek ciste svedomi a taky v pripade, ze takovy krok muze alespon neco zmenit a nejde jen o to, aby mohl napsat nekde na diskusi "ja to poslal" a nestalo to jen dalsi penize. Kdyby to chlapec myslel ferove, tak si to necha pro sebe a posle to. Ale samo, je treba kolem toho udelat halo, aby si kazdy sedl na zadecek, ze nekdo poslal "upozorneni". neni za tim snaha neco zmenit, ale vyniknout a byti zajimavy.
Odpovědět