uz jsem na nej koukal loni, bohuzel jsem musel investovat do vetsi garaze a na novy auto to ted nevypadabeaumont píše:Mimochodem, do tématu BMW to patří jen tak napůl, ale pro p. Jandu a jemu podobné nadšence je to zajímavé: ještě je možné koupit nové auto s motorem BMW 3,2 (z M3 E46) a dokonce ani ne tak extrémně draho.
Wiesmann teď končí s výrobou roadsteru MF3, který je tímto motorem poháněn. Zvolit k němu lze 5 n.6 st. manuál nebo sekvenci SMG, není problém ani mechanický samosvor a sportovní 4pístkové brzdy na obou nápravách (ve standardu jsou jen 1pístkové ) . Prázdná hmotnost 1.180 kg. Cena s lepšími brzdami od nějakých 115.000 euro, nicméně pokles hodnoty velmi velmi nízký, i ojeté kusy se prodávají dost draho. Co vy na to? Mně se to docela líbí. Na denní ježdění to určitě není, ale jako víkendovka proč ne?
BMW Divize
Re: BMW Divize
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
ad servis: morisak nebo kpdesign muzu doporucit.. ja jezdim k morisakovi, par znamych do KP a zatim spokojenost
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Bond: To je škoda, kdybys měl Wiesmanna, tak jsi můj nový hrdina
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
To je slovo do pranice
Ještě k Wiesmannu: protože MF3 končí (asi nejsou motory ), tak udělali "Final edition", limitku 18 kousků s dost divokým pruhovaným designem, každý v jiných barvách. Některé jsou trochu šílené, jiné pěkné:
http://www.wiesmann.com/finaledition/
Kupodivu cena není až o tolik vyšší než u "běžných" MF3, tuším 119 vs. 109 tis. euro, přičemž limitka už má navíc nějakou výbavu. K oběma cenám potřeba ještě připočítat asi 6 - 7 tis. euro za lepší 4pístkové brzdy.
http://www.wiesmann.com/finaledition/
Kupodivu cena není až o tolik vyšší než u "běžných" MF3, tuším 119 vs. 109 tis. euro, přičemž limitka už má navíc nějakou výbavu. K oběma cenám potřeba ještě připočítat asi 6 - 7 tis. euro za lepší 4pístkové brzdy.
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
ano delaji. Nicmene zasadni problem wiesmannu pro PJ a jemu podobne je ona napadnost, ktere se brani jak upir cesneku...
me se wiessmann libi i designove...ale na kazdodenni jezdeni je toho skoda
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Jo, ale tuším, že to nemá manuálBond007 píše:a nedelaji i neco podobnyho s motorem z M5?