Menšinový koutek
Re: Menšinový koutek
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
no né jako, mě vždycky fascinuje, jak se v určitejch situacích zpočátku bohulibá myšlenka zvrtne........naposledy pobavil Taliban, kterej fotbalovej stadion za penize OSN používal k veřejnejm popravám.......a prej bylo pokaždý na rozdíl od fotbalu vyprodáno
Niko nadžanel ko kerdža
- Franta Lopata
- Letec
Mnoho lidí holt nevydrží pohled na pracovní nástroj.
Eurolopata - náš vzor! .::. d1.8t: Lopata je magor, jen se nemůžu rozhodnout jestli v dobrém či špatném smyslu toho slova.
- Smyl Flek z Nohavic
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Prosím tě, už si změň ten avatar...
„Ahoj, jak se máš: K obědu jsem měl medvěd.“
(Moucha)
(Moucha)
- Franta Lopata
- Letec
Popravy jsou znakem primitivismu. Je lepší tyto lidi využít jako pracovní sílu za rozumných podmínek, než je zabíjet.
Eurolopata - náš vzor! .::. d1.8t: Lopata je magor, jen se nemůžu rozhodnout jestli v dobrém či špatném smyslu toho slova.
ty takySmyl Flek z Nohavic píše:Prosím tě, už si změň ten avatar...
...... bych si dovolil nesouhlasit, veřejné popravy byly vždy oblíbenou kratochvílí u všech vyspělých národů. Doporučuji nastudovat knihu s názvem Historie trestu smrti. Je zajímavé, že všichni ve své době nejvyspělejší národové měli zároveň nejkrutější tresty smrti. Každopádně já bych se na popravu šel kouknout tuze rádFranta Lopata píše:Popravy jsou znakem privitivismu. Je lepší tyto lidi využít jako pracovní sílu za rozumných podmínek, než je zabíjet.
Niko nadžanel ko kerdža
- Franta Lopata
- Letec
Všichni si změňme avatary. Kdo komu půjčí?
http://www.eruditus.cz/knihy/martin-mon ... estu-smrtiPickuper píše:...... bych si dovolil nesouhlasit, veřejné popravy byly vždy oblíbenou kratochvílí u všech vyspělých národů. Doporučuji nastudovat knihu s názvem Historie trestu smrti. Je zajímavé, že všichni ve své době nejvyspělejší národové měli zároveň nejkrutější tresty smrti. Každopádně já bych se na popravu šel kouknout tuze rád
tohle?
Naposledy upravil(a) Deli dne ned 18 zář 18:44, celkem upraveno 1 x.