Onboard videa
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Onboard videa
a podle nového návrhu má být dokonce méně praktických jízd...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Franta Lopata
- Letec
Z 28 na 20. Cílem je mít zase o něco rychlejší prachy. O bezpečnost nejde to je jasné. Bude to divočina.
Eurolopata - náš vzor! .::. d1.8t: Lopata je magor, jen se nemůžu rozhodnout jestli v dobrém či špatném smyslu toho slova.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Popravdě si to neumím dost dobře představit, protože již dnes je vcelku dobře patrné, že řidičům chybí jak praktické, tak i teoretické znalosti
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Franta Lopata
- Letec
To mi povídej, nedávno jsem viděl, jak jeden žák nemohl zacouvat do mezery asi 15m podélně. Dnes už je to jen velkovýrobna na řidičáky. Ty tam jsou doby, kdy se základní věci daly udělat svépomocí, dnes u mnohých aut už nelze vyměnit ani žárovku. Navíc mnoho autoskol nemá ani trenažéry, které kdysi bývaly povinnou součástí výuky. Dnes je to vesměs první hodina někde na parkovišti a druhá už rovnou do provozu.
Eurolopata - náš vzor! .::. d1.8t: Lopata je magor, jen se nemůžu rozhodnout jestli v dobrém či špatném smyslu toho slova.
Pokud se ma pocet hodin praktiky snizovat tak potes panbuh.. Ja co delal ridicak (skoro dva roky zpet) jsem nastesti narazil na autoskolaka, ktery me naucil takovych veci a dal mi par hodin zdarma navic. A naucil me vyse zminene parkovani. Neni nad to, vas nutit parkovat v centru, kde je to vzdycky tip top. Ja si ze svoji autoskoly odnesl mnoho veci, ktery mi nasledne kolikrat nejenze zachranily auto, ale i zivot.
Franta: Zas si nemyslim, ze rovnou do provozu je spatna vec. Ja moji prvni jizdu absolvoval taky hned v provozu a naopak ja to ocenuji - tvz. "lecba sokem" je lepsi, nez stravit mesic na trenazeru.
Avsak zas tu existuje spousta neumetelu, kterym nestaci ani ten mesic na trenazeru......
Franta: Zas si nemyslim, ze rovnou do provozu je spatna vec. Ja moji prvni jizdu absolvoval taky hned v provozu a naopak ja to ocenuji - tvz. "lecba sokem" je lepsi, nez stravit mesic na trenazeru.
Avsak zas tu existuje spousta neumetelu, kterym nestaci ani ten mesic na trenazeru......
- Franta Lopata
- Letec
Tos měl štěstí na instruktora!
Tak ten trenažér by mohl sloužit jako způsob jak vyřadit neumětely. Když nezvládne ani toto, tak v provozu nemá co dělat. Nebo snad existuje nějaké právo na řidičský průkaz?
Tak ten trenažér by mohl sloužit jako způsob jak vyřadit neumětely. Když nezvládne ani toto, tak v provozu nemá co dělat. Nebo snad existuje nějaké právo na řidičský průkaz?
Ten napad vyrazovat neumetely skrz trenazer neni vubec spatny napad
Ano, nikde neni psano, ze ma kazdy mit povinne ridicak, tudiz by ho meli dostat jen ti schopni.
Ale jinak samo, ze jsem zazil u zaverecky kluka, co jel se mnou vcelku povedenou jizdu, kde zapomnel dat blinkr pri najezdu na koleje a malem ho za to vyhodili. To mi prislo uz hodne drsny
Mel a jsem za to neuveritelne rad. Skoda, ze mesic po tom co jsem udelal ridicak, stim seknul a sel na komisare. Doufam, ze je aspon tak nekompromisni, jako byl ke mne.. Snad..
Ano, nikde neni psano, ze ma kazdy mit povinne ridicak, tudiz by ho meli dostat jen ti schopni.
Ale jinak samo, ze jsem zazil u zaverecky kluka, co jel se mnou vcelku povedenou jizdu, kde zapomnel dat blinkr pri najezdu na koleje a malem ho za to vyhodili. To mi prislo uz hodne drsny
Mel a jsem za to neuveritelne rad. Skoda, ze mesic po tom co jsem udelal ridicak, stim seknul a sel na komisare. Doufam, ze je aspon tak nekompromisni, jako byl ke mne.. Snad..
- Franta Lopata
- Letec
U toho trenažeru jde o to, že ti žáci mají čas pochopit tu situaci, aby ji pak v reálu zvládli skoro bez přemýšlení. Ono je to sice hezké vyrazit hned do provozu, ale pro člověka, který sotva umí ovládat vůz a prostě neví kam dřív, tak si těžko odnese nějaké vědomosti ohledně řešení situací v provozu. Prostě si myslí, že pro některé je to až přemíra stresu s minimálními edukačními následky.
- Franta Lopata
- Letec
Tohle chce hodně vymleto v palici! Kamčák za*****j!
Mikrospánek je svině...
AAAautovraky... Nejhorší, největší a nej********ší autobazar v ČR!
Od 23.září 2011 majitel Citroen C8 3,0i V6 exclusive tiptronic s automatem .
Hledám sponzora na nový fotoaparát, nejsem náročný .
Od 23.září 2011 majitel Citroen C8 3,0i V6 exclusive tiptronic s automatem .
Hledám sponzora na nový fotoaparát, nejsem náročný .