Menšinový koutek

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
Franta Lopata
Letec

Re: Menšinový koutek

Příspěvek od Franta Lopata »

Dyškryminácyja! Razyzmuz! Doufám, že orgány budou tak aktivní i v jiných případech.

Ad Rumun - že by zase nějaký princ?
Eurolopata - náš vzor! .::. d1.8t: Lopata je magor, jen se nemůžu rozhodnout jestli v dobrém či špatném smyslu toho slova. =))
Deli
Letec

Příspěvek od Deli »

Psycho vlk Wolf píše:
Partaj prezidenta Nicolase Sarkozyho se sice komentářů zdržela, ale hlava státu prohlásila, že multikulturalismus ve Francii neuspěl.
To samé uznalo Německo. Kdy to uzná zbytek Evropy? Bude to včas anebo pozdě? Co na to Romea? A Jan Tleskač?
A k čemu to je dobré, to uznání? To je jen divadlo pro původní obyvatele... já jim to nežeru :)
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III :)
Fordem tam, vlakem zpátky! ;;)
KoPP
Letec

Příspěvek od KoPP »

Smrťák píše:A proč to platí? Mají zmizet do jiného ráje
co závidíš, tak neplať taky :D
Slow and serious
Smyl Flek z Nohavic
Mistr volantu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smyl Flek z Nohavic »

Deli píše:
Psycho vlk Wolf píše:
Partaj prezidenta Nicolase Sarkozyho se sice komentářů zdržela, ale hlava státu prohlásila, že multikulturalismus ve Francii neuspěl.
To samé uznalo Německo. Kdy to uzná zbytek Evropy? Bude to včas anebo pozdě? Co na to Romea? A Jan Tleskač?
A k čemu to je dobré, to uznání? To je jen divadlo pro původní obyvatele... já jim to nežeru :)
Mně se to taky nezdá. Natolik radikální, kdo by se skutečně rozhodl udělat multikulturalismu přítrž a dle toho jednal, podle mě nikdo z nich není.
„Ahoj, jak se máš: K obědu jsem měl medvěd.“
(Moucha)
KoPP
Letec

Příspěvek od KoPP »

jojo divadýlko u jedněch dveří a druhýma dveřma různi ti kulti a multi lezou dovnitř... Namísto podpory natality původního obyvatelstva import Multů a Kultů... sce se mi nedělat dobře.
Slow and serious
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

No pain, no gain.
Vespa time \m/
julius7
Řidič začátečník

Příspěvek od julius7 »

Slota má len veľké rečí ,ale v skutočnosti si pekne zdrhne na svoju jachtu na Jadrane alebo inde, keby boli na Slovensku problémy s etnikom vačšieho kalibru.V praxi neurobí nič, lebo chráni hlavne svoj záujem a dobre vie, že útokom na etnikum by mohol ohroziť svoje záujmy, preto len plká, aby nahnal nejaké hlasy vo voĺbách u hlupákov, ktorí si myslia, že niečo urobí.Možnosti mal v minulosti dosť, aby riešil tento problém, ale miesto toho riešil svoje kšefty ako, myslím, každý súčasný politik, čo hrabe k sebe a svojej rodine a národ a volič ich zaujíma len krátko pred voľbami. Nepoznám nejakú stranu v Európe, ktorá má politickú moc a chcela by seriózne riešiť tento problém.
KoPP
Letec

Příspěvek od KoPP »

Pickuper píše:hmm,jako dostat flastr, že odmítnu pronajmout cigošce byt......čím dál lepší :ymapplause: :ymsick:
http://www.romea.cz/index.php?id=detail ... 2007_10805
no dobrý, slavné inspekci bych doporučil, ať jde podnikat ve stejném oboru... následně až ji nějací oni zničí její majetek ať je zažaluje o náhradu škody... howno rasismus, prachsprostá životní zkušenost a bych se vysral prodávat zmrzlinu každému kdo si řekne, když mám předtuchu, že ji po mně hodí, tak mu ji nedám a pošlu ho jinam.

toto asi nikdo ze svého bytu k pronájmu nechce :
http://www.prvnizpravy.cz/repository/zp ... cc6231.jpg jak nepochopitelné...
Slow and serious
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

julius7 píše: Nepoznám nejakú stranu v Európe, ktorá má politickú moc a chcela by seriózne riešiť tento problém.
Tenhle člověk měl chuť řešit problém...sice ne s cikány, ale s čmoudy...a dopadl, jak dopadl.
http://en.wikipedia.org/wiki/Pim_Fortuyn
No pain, no gain.
Vespa time \m/
julius7
Řidič začátečník

Příspěvek od julius7 »

jj, kto to myslí skutočne vážne, že niečo urobí, nedopadne dobre...
Odpovědět