snad me nazavrouPickuper píše:Hitler nikdy žádné pokoje nemaloval byl to nadaný, nicméně neuznaný malíř zejména akvarelů s tamatikou architektury. Mám knížku s celou řadou těchto dle mě krásných akvarelůPsycho vlk Wolf píše:Vždyť Hitler byl na začátku také jen malířem pokojů,"
Menšinový koutek
Re: Menšinový koutek
- Franta Lopata
- Letec
Všechny nás jednou zavřou aneb dobrý způsob jak poznat toho, kdo má na starosti můj spis.
100 Kč/den dospělá osoba, 50 Kč/den osoba do 18 let. Kde je problém?
http://aktualne.centrum.cz/domaci/fotog ... v-ubytove/
100 Kč/den dospělá osoba, 50 Kč/den osoba do 18 let. Kde je problém?
http://aktualne.centrum.cz/domaci/fotog ... v-ubytove/
Eurolopata - náš vzor! .::. d1.8t: Lopata je magor, jen se nemůžu rozhodnout jestli v dobrém či špatném smyslu toho slova.
A proč to platí? Mají zmizet do jiného ráje
Sbohem. Už tady nejsem. Mám dost všech for.
No ty ubohá Rasistko.Přínosem v ČR nebude už nic bez tak celou tuto zemi rozkradli vaší zákonodárci.Dnes už Česká Republika nemá jméno,jako to bylo kdysi,všechny velké podniky vlastní cizinci,celou tuto zemi jste zaprodali.A tet hledáte chyby na Romech.Ještě si jednou vzpomenete na Romy jak vám byly dobří,jak vám tady budou žít Arabové a vy se budete klepet nastoupit do MHD aby náhodou nějaký fanatik neodpálil Bombu.A pokud Rom je zvěrstvo pak se zamyslete co za celou dobu dokázala bílá rasa ve světě jaké zvěrstva.Rom by se nikdy nezmohl vzít střelnou zbran a postřílet nevine lidi,tak jak to bylo ten nedávno v Norsku.Žije mezi vámi řádově tisíce Romů kteří žijí nad poměry vás,myslíte si že jsou to cizinci,a už máme dost toho jak se naše národnost ponižuje.JÁ JSEM HRDÝ NA TO ŽE JSEM ROM,MOJE ŽIVOTNÍ UROVEN JE DOST VYSOKÁ NA TO ABYCH VE SVÝM 27 LETECH HRAVĚ KONKUROVAL LIDEM KTEŘÍ SI BUDOVALI SVŮJ ŽIVOT NAPŘÍKLAD DO SVÝCH 50 LET.A TET OTÁZKA ZNÍ JAK TO ŽE TEN CIKÁN SE MÁ DOBŘE,SAMOZŘEJMĚ ŽE VAŠE ODPOVĚD BUDE ŽE SI TO NAKRADL,PROTOŽE VAŠE POVAHA JE O TOM ZÁVIDĚT,NEPŘÁT A NĚKOHO JEN SOUDIT.JSTE OBYČEJNÍ ATEISTI A HITLEROVI DĚTI.
A k tomu bych chtěl ještě dodat to že nechápu POINTU v tom že si šetříte na dovolené celí rok,skoro nežerete,a v létě si jezdíte do Itálie,Španělska,Řecka,Portugalska,Chorvatska atd. a píšete pohledy svým Příbuzným,nebo když přijedete do svojí vlasti básníte o tom jak tam bylo krásně,jak byly temperamentní ti lidé,no jednou větou říkáte krása.Ale Ital nemá moc daleko od Roma nebo Španěl,jejich povaha a zvyky jsou skoro stejné a jejich chování naprosto stejné,hluk,hudba z oken,atd. A TAM VÁM TO NEVADÍ?Proč vám to vadí vy mrtvoly tady a tam ne?Pak ale nebásněte o tom jak tam bylo,kdyby jste žili v U.S.A. tady by vám dali pořádně !!!! By jste byly rádi že jste.
Proč tedy nejde do piče?? Proč tady zůstává? Vaši zákonodárci,vaše vláda Zmrd. Chudáci Italové a Španělé
Naposledy upravil(a) Smrťák dne čtv 15 zář 13:21, celkem upraveno 1 x.
- Franta Lopata
- Letec
Taky se divím, co tady takové lidi vůbec drží? Asi ta vysoká životní úroveň.
Eurolopata - náš vzor! .::. d1.8t: Lopata je magor, jen se nemůžu rozhodnout jestli v dobrém či špatném smyslu toho slova.
Nechtěl bych toho debila ani do mýdla. A psům bych koupil v Tescu raději granule To se píše V romea.cz ? Pěkný fašounský plátek. Co ho pozvat k nám? Ať nás může zažalovat. By mě zajímalo čím se živí? Má noční zastavárnu? Vaří perníček? Pase?
Naposledy upravil(a) Smrťák dne čtv 15 zář 13:25, celkem upraveno 1 x.
- Franta Lopata
- Letec
Prolítl jsem ten extremistický a rasistický web a zatím nenašel ten výplod.