Policejní kontroly a měření
Moderátor: řidičBOB
- Franta Lopata
- Letec
Re: Policejní kontroly a měření
řB: Pěkně zákeřně vymyšlené. Co 10 metrů dívat se po značkách taky moc na bezpečnosti provozu nepřidá. Ale to bychom chtěli moc.
Nokia: Tos měl štěstí! Si piš, že budou "ordinovat" jako diví, tohle je super džob. Pěkný peníze za málo námahy.
Nokia: Tos měl štěstí! Si piš, že budou "ordinovat" jako diví, tohle je super džob. Pěkný peníze za málo námahy.
Eurolopata - náš vzor! .::. d1.8t: Lopata je magor, jen se nemůžu rozhodnout jestli v dobrém či špatném smyslu toho slova.
Teď to bude s těma debilama bez AR a rušičky těžší no. To aby člověk furt čuměl, kde je kdo za bukem. Asi když se budu někdy nudit a uvidím je buzerovat, budu jim dělat naschvály
Rychlost zabíjí!
- Franta Lopata
- Letec
Tak je jasné, že se schválně zavádí takové zákony, aby vybírání bylo co nejjednodušší pro ně. Člověk už jen čeká milostivě, kdy ho oholí o poslední groš. Pokud budeš provádět besip v zákonné formě, tak každá takováto sabotáž je vítána. Je třeba více uvědomělých občanů v ulicích.
Eurolopata - náš vzor! .::. d1.8t: Lopata je magor, jen se nemůžu rozhodnout jestli v dobrém či špatném smyslu toho slova.
Tak, většinou se jim to snažím nějak stížit - před nima "ne zrovna dobře" zaparkuju, vylezu abych byl v zorném poli laseru a blbě se jim zaměřovalo apod.
Zrovna teď nedávno jsem jel domů a u odbočky jsem viděl, jak se chystají měřit - chtěli zajet do jediného volného parkovacího místa, zrovna s dobrým výhledem. Honem jsem se jim tam vetřel a měšťák teda zastavil uprostřed cesty, čuměl na mě jak puk a za chvíli šli měřit - měřič chvíli laboroval, jak může zaměřovat a zároveň u toho žrát bagetu, ale furt mu to padalo. Tak se na to za chvíli vysrali a jeli do pryč
Zrovna teď nedávno jsem jel domů a u odbočky jsem viděl, jak se chystají měřit - chtěli zajet do jediného volného parkovacího místa, zrovna s dobrým výhledem. Honem jsem se jim tam vetřel a měšťák teda zastavil uprostřed cesty, čuměl na mě jak puk a za chvíli šli měřit - měřič chvíli laboroval, jak může zaměřovat a zároveň u toho žrát bagetu, ale furt mu to padalo. Tak se na to za chvíli vysrali a jeli do pryč
To samozřejmě v prvé řadě, ale ona ta rychlost občas ujede - pořád se řídím pravidlem, že je lepší čučet na cestu, než na tachometr . Zvlášť když u jednoho auta si můžu nastavit omezovač a ve druhém není . Navíc, ze třicítek by člověk ve většině blil. Pořád přemýšlím aspoň nad tím AR.řidičBOB píše:A co takhle jezdit podle předpisů?
Naposledy upravil(a) aikoN dne úte 13 zář 21:05, celkem upraveno 2 x.
Rychlost zabíjí!
- Franta Lopata
- Letec
Výborně, to vypadá na kvalitně odvedenou práci v rámci zákona. Ještě je třeba doplnit, že během Tvého počínání nebyla zraněna ani jedna matka s kočárkem, ani jeden pumpičkář a už vůbec žádný příslušník menšiny.
- Franta Lopata
- Letec
To už je opravdu šikana a to jednoznačně! Plazit se takový kus 30 km/h to bych vzteky překousl volant.
Ale odvaha se jim upřít teda nedá. Já být na místě MPíků, tak se mi u každého auta třepou kolena, jestli ho nenaseru tak, že mi půjde dát přes držku
Rychlost zabíjí!
- Franta Lopata
- Letec
Inzultací příslušníka MP si člověk stejně nepomůže. K MP chodí lidi, kteří nemají v životě jiného uplatnění. Na to musí mít zvláštní povahu a kachní žaludek.