Lojza se svěřil, že u nás chtěl vyfotit opodál stojícího Renaulta Clio. Tak jsem ho zaznamenal místo něj.siol.a píše:Dneska jsem chtěl něco vyfotit u Majkla před barákem, ale už byla moc velká tma. Tak nebudu zajímavej.
Fotky z mobilu
- Smyl Flek z Nohavic
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Re: Fotky z mobilu
„Ahoj, jak se máš: K obědu jsem měl medvěd.“
(Moucha)
(Moucha)
Pane Smyl Flek z Nohavic, celkem pochybuju, že tohle je fotka z mobilu.Smyl Flek z Nohavic píše:Lojza se svěřil, že u nás chtěl vyfotit opodál stojícího Renaulta Clio. Tak jsem ho zaznamenal místo něj.siol.a píše:Dneska jsem chtěl něco vyfotit u Majkla před barákem, ale už byla moc velká tma. Tak nebudu zajímavej.
2.016V 99kW
Proč by to nemohla být fotka z mobilu?
Sbohem. Už tady nejsem. Mám dost všech for.
Protože mi to připadá, jako by to bylo opticky zazoomováno... ale klidně se můžu mýlit.
Naposledy upravil(a) Slawall dne ned 20 úno 10:40, celkem upraveno 1 x.
2.016V 99kW
Říkám...můžu se mýlit, ale vypadá to jako zoom i podle toho, protože když Majkl dával fotku tohoto místa už jindy, tak to bylo dál.
2.016V 99kW
A mám pravdu už název fotky vypovídá, že je to foťákem...podle exifu je to Majklovým Benq...to jsem si myslel.
2.016V 99kW
- Smyl Flek z Nohavic
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Šlo jen o reakci na Lojzíka a já si jen vzpomněl, že mám tuhle fotku. Jsem off-topic ( ), ale fotky z foťáku tu zatím nemáme. No a kdo ví, co mám za mobil, tomu je jasné, že ten by to takto vyfotit nedokázal.
„Ahoj, jak se máš: K obědu jsem měl medvěd.“
(Moucha)
(Moucha)