Rychlodotazy
Re: Rychlodotazy
Jj, CZshare je dobrá volba. Sice vyhledávání stojí oproti např. uložto za prd, ale je tam hodně věcí celkem rozumně brzo. A ta cena...
Rychlodotaz: Co se tu dneska odpoledne dělo? Vidim tu jenom narážky a zamčený témata. Uteklo mi něco důležitýho?
Rychlodotaz: Co se tu dneska odpoledne dělo? Vidim tu jenom narážky a zamčený témata. Uteklo mi něco důležitýho?
TSs
se vascovi nedivim, takovejhle talent rozkurvit kazky forum kam smrtak vleze jen tak nekdo nema
To nic nebylo. V mém skinu nejde přímý odkaz na časopis.Tak jsem si to dal do tématu a to téma dal do záložek. A vasco byl ihned sprostý. Tak jsem ho poslal tam kam patří.
Sbohem. Už tady nejsem. Mám dost všech for.
Už si tady? Běž chrápat . Třeba s Melloušem. Moderátorepowerball píše:se vascovi nedivim, takovejhle talent rozkurvit kazky forum kam smrtak vleze jen tak nekdo nema
A proč si nedáš do záložky rovnou www.autoforum.cz ?Smrťák píše:To nic nebylo. V mém skinu nejde přímý odkaz na časopis.Tak jsem si to dal do tématu a to téma dal do záložek. A vasco byl ihned sprostý. Tak jsem ho poslal tam kam patří.
2.016V 99kW
už se stalo. Chtěl jsem to jako na Garáži. Už je to pasé. Já sprostě nezačal. Nějaký uhrovitý blbeček mi nebude nadávat.sílokoule také
- Smyl Flek z Nohavic
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Bohužel mám taky pocit, že slušně už se reagovat ani nedá.
„Ahoj, jak se máš: K obědu jsem měl medvěd.“
(Moucha)
(Moucha)
Mate nekdo zkusenosti s FormatFactory? Pri konverzi MOV z kanóna 500D mi to vyprodukuje cca. 1sec video Nevite co nastavit?