No mas pravdu, ted je dost spinavy , tedy stale jeste je od te doby. Kde jsem te predjel prosim te?HondaMan píše:Jednomu nejmenovanému majiteli tmavě šedé 130i s plzeňskou RZ a samolepkou autoforum.cz Nurburgring nordschleife: zkus ho občas umýt...
Takhle špinavému mu to vůbec nesluší...
VZKAZY
Re: VZKAZY
Proc mi vyber noveho auta uz neprinasi radost?
ten chlapec má oči jak ostříž vzhledem k tomu jak je to na tvém autě vidětdrugster píše:No mas pravdu, ted je dost spinavy , tedy stale jeste je od te doby. Kde jsem te predjel prosim te?HondaMan píše:Jednomu nejmenovanému majiteli tmavě šedé 130i s plzeňskou RZ a samolepkou autoforum.cz Nurburgring nordschleife: zkus ho občas umýt...
Takhle špinavému mu to vůbec nesluší...
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
No, je to mozna divny, ale cim spinavejsi, a ze spinavy to bylo poradne, tak je nalepka vic videt . Co bych neudelal pro marketingovou podporu a reklamu Autoforum, ze.
drugster: nepředjel
Parkoval jsem kousek od Tebe v Royal Golf Club Mariánské Lázně
Parkoval jsem kousek od Tebe v Royal Golf Club Mariánské Lázně
2.9T RWD
Pekny hriste . Druhy den jsem jel na KSA. Tam jsem zaril jeste vic . Koukal jsem ted na auto a je o hodne cistejsi. Preci jen dost prselo
- Psycho vlk Wolf
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Tady to samý podnikatel a mocipán.
Peugeot 301 1.6VTi 85kw/115hp
Peugeot 406 Break 2.0HDi 80kw/110hp
Škoda Octavia I 1.6MPi 74kw/100hp
Peugeot 406 Break 2.0HDi 80kw/110hp
Škoda Octavia I 1.6MPi 74kw/100hp
- Franta Lopata
- Letec
Jistě, velkotovárníci, velkouzenáři, uhelní baroni, majitelé loděnic, atašé, atd.
Eurolopata - náš vzor! .::. d1.8t: Lopata je magor, jen se nemůžu rozhodnout jestli v dobrém či špatném smyslu toho slova.
Moc pěkné. Šel jsem ho poprvé a určitě se tam vrátím. Jen kdyby byl driving o trochu blíže. Ten týden jsem byl ještě v Hazlově a Sokolově, ale Mariánky jsou IMO nejlepšídrugster píše:Pekny hriste
btw. moc pěkná 130i nejdříve jsem si všiml jí a až pak samolepky
2.9T RWD
každá 130i je pěkná
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!