Telefonologie

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Re: Telefonologie

Příspěvek od řidičBOB »

vasco: bavíme se samozřejmě o MB... Včera jsem byl trochu pod vlivem, čili napirý :-)
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Smyl Flek z Nohavic
Mistr volantu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smyl Flek z Nohavic »

Kdyby na to nebylo upozorněno, tak jsem celou dobu četl G jako M. Já nebyl napirý, jen přepracovaný. B-)
„Ahoj, jak se máš: K obědu jsem měl medvěd.“
(Moucha)
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

víš jak to je - myslím M a píšu G :D
No pain, no gain.
Vespa time \m/
HondaMan
Letec

Příspěvek od HondaMan »

V tom případě už chápu Tvé rozhořčení...
2.9T RWD
Smyl Flek z Nohavic
Mistr volantu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smyl Flek z Nohavic »

Nemá je co ignorovat, ani kdyby to bylo v TB. B-) Stahovat jen hlavičky to neumí?
„Ahoj, jak se máš: K obědu jsem měl medvěd.“
(Moucha)
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

ne, to neumí. Blbé je, že on tu zprávu pak úplně ignoruje a nestáhne ani hlavičku a ani jenom oznámení, že se pokusil stáhnout zprávu, která má nadlimitní velikost. Pro úplnost dodávám, že se bavíme o BIS službě.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
mabosk
Autoškolák

Příspěvek od mabosk »

Toz BB Torch prave mam takze by som chcel poopravit nejake tvrdenia:

- Prijmanie emailov >4MB funguje, Subject sa stiahne telo nie, napise nieco v zmysle message truncated due to size"
- Zobrazovanie kalendaru na uvodnej obrazovne funguje bez problemov ale treba mat samozrejmu theme ktora to ma. Vyhoda je ze si relativne lahko mozno vytvorit vlastne themy presne na mieru.

IMHO ma ale nasledovne nezanedbatelne problemy - porovnavam s mojim poslednym telefonom Treo650 ktory som pouzival poslednych 5 rokov (2ks)
1. Spracovanim je ten telefon sracka: vrzga a vsetko co neni z jedneho kusu ma volu => telefon mam cca. 2 mesiace, posledne treo 650 vydrzalo 3 roky bez uvedenych priznakov a to som ho pouzival bez puzdra
2. Stabilita: IMHO podpriemerna za 2 mesiace sa mi 2x stalo ze nastala nejaka chyba a telefon musel byt restartovany (ale ani raz pocas pocas telefonatu).
3. Ergonomia: QWERTY - nic moc; TrackPad - nic moc; vysunutie telefonu jednou rukou - katastrofa; odolnost voci nechcenemu vytacaniu etc. (bez puzdra) - katastrofalna ale da sa to riesit cez zaheslovanie telefonu; Status LED - nic moc, pri zmeskanych udalostiach led blika velmi nizkou frequenciou riesenie pomocou utilit ma problem ze tieto zase nedokazu fungovat neobmedzenu dobu takze po case sa led dokonca uplne vypne.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

mabosk píše:Toz BB Torch prave mam takze by som chcel poopravit nejake tvrdenia:

- Prijmanie emailov >4MB funguje, Subject sa stiahne telo nie, napise nieco v zmysle message truncated due to size"
- Zobrazovanie kalendaru na uvodnej obrazovne funguje bez problemov ale treba mat samozrejmu theme ktora to ma. Vyhoda je ze si relativne lahko mozno vytvorit vlastne themy presne na mieru.
Přes BIS v síti Tmobile nefunguje ;-)
Nenazýval bych to bez problémů... To umí třeba Android, kde se prskne kalendář na plochu a je vymalováno. Přes stažení nějakého tématu jsem to zkoušel i na BB, ale byla to příšernost, kde byla na draka ne jenom grafika, ale také celkové vzezření toho díla na obrazovce. A ještě něco na tom bylo divné, ale už si nepamatuju co.
Ve zbytku věcí musím souhlasit...i když zrovna na notifikaci diodou jsem si koupil nějaký prográmek a tam to běhalo hezky - dokonce každá událost šla nastavit na jinou barvu. K tomu zamykání: je blbé, že k tomuto telefonu se standardně nedodává BB pouzdro, které umí tlf zamykat a odemykat. Dokonce jsem někde četl, že Torch v sobě nemá potřebné "magnety" a tak tuto funkci vůbec neumí. já jsem si ale pouzdro dokoupil a tlf se normálně zamykal, takže umět to umí.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
mabosk
Autoškolák

Příspěvek od mabosk »

Co sa tyka >4MB mailov tak samozrejme ako to ma T-Mobile CZ neviem, v T-Mobile SK to funguje. Porovnanie s Androidovym kalendarom neviem lebo som ziaden android nepouzival dlhsie ako par minut, pre mna osobne staci ze telefon mi vie na uvodnej obrazovke ukazat agendu (samozrejme to nemusi stacit kazdemu) a to BB dokaze (themu som si urobil sam za cca. 30 min. kedze mi v tomto ohlade tiez ziadna na nete nesedela).

Tie LED programy som prave (asi vsetky) vyskusal a vsetky bohuzial skoncili s problemom hore popisanym.

Tak tiez sa cudujem preco BB neni schopne to puzdro urobit sucast balenia kedze bez neho je pouzitie telefonu kvoli zamykaniu vyrazne problematickejsie.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

asi "katování kostů" - spíš mne zaráží, že to nejsou schopni dát k telefonu za nějakých 14t peněz, bo kolik to stojí normálně.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Odpovědět