Já s tím právě bližší zkušenost bohužel nemám. Můj dojem je povrchní, založený na screenshotech z recenzí a videí na YouTube. Právě to něco "jejich", jak ty říkáš, jsem se tam snažil najít. A nenašel - to byl ten problém. Takové nemastné neslané mi to přišlo. Se složitostí problém nemám. Ono ani Symbian nebo Android nejsou zrovna ukázkovými příklady přímočaré jedoduchosti, co si budeme nalhávat...řidičBOB píše:SFzN: hele, to prostředí je takové jiné - jiné než Symbian, jiné než iOS a jiné než Android. Prostě je jejich. Je maximálně funkční a záleží pouze na tom, z čeho přecházíš a co Tě bude štvát nejvíc Je potřeba říct, že to má i poměrně složité nastavování i jednoduchých věcí, jakým je například přiřazení mp3 zvonění ke kontaktu.
Mne ale nejvíc sralo, že na pohotovostní obrazovce to neumělo zobrazovat údálosti/kalendář. To je podle mne základní věc business telefonů.
Telefonologie
- Smyl Flek z Nohavic
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Re: Telefonologie
„Ahoj, jak se máš: K obědu jsem měl medvěd.“
(Moucha)
(Moucha)
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
SFzN: Je to tam, ale možná by bylo lepší, kdyby to tam nebylo... Symbian je intuitivní záležitost, Android je hračka pro děti. Mě se ten systém líbí a není vyloučeno, že se k BB vrátím... Víc než nevalný prohlížeč mi tam ale fadí fakt, že email aplikace neumí přijmout větší zprávu než 4GB - prostě jí ignoruje...a také fakt s událostmi, co jsem psal výš. Ale je možné, že OS7 to už řešit bude.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Brodit jsem neznal,ale ted na to koukám,a vypadá to pěkně...Co se týče předsudků vůči Androidu,tak to nemám vůbec.Zatím je to systém,který mě vyhovuje nejvíc.No uvidíme,jak to dopadne,ale bojím se toho,že SGS II už nedám z ruky..řidičBOB píše:Já jsem koupil Brodit, takže v autě průběžně dobíjím. Ostatně - Broditů už mám doma asi tak 10 na různé oneday telefony Teď jsem kalibroval baterku a při mé zátěži vydrží těch 20-22 hodin bez nutnosti nabíjet. Pokud nemám předsudky proti Androidu, tak je to momentálně nejlepší volba.sune2009 píše:Ok...Tak co se týče baterky jsem zvyklej dobíjet každou noc a přinejhorším mám v autě a u NTB nabíječku.Ale ten den to snad dá s rozumnou zátěží...Uvidím,zkusím to tak týden a pak se uvidí.
Fluence 1.6 16v
E46 330ci "roofless"
E46 330ci "roofless"
- Smyl Flek z Nohavic
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Snad budu mít příležitost si to lépe osahat. O omezeních, co jmenuješ, jsem ani nevěděl.řidičBOB píše:SFzN: Je to tam, ale možná by bylo lepší, kdyby to tam nebylo... Symbian je intuitivní záležitost, Android je hračka pro děti. Mě se ten systém líbí a není vyloučeno, že se k BB vrátím... Víc než nevalný prohlížeč mi tam ale fadí fakt, že email aplikace neumí přijmout větší zprávu než 4GB - prostě jí ignoruje...a také fakt s událostmi, co jsem psal výš. Ale je možné, že OS7 to už řešit bude.
(Moucha)
(Moucha)
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
já si SGS2 koupil v podstatě na léto - tenký a lehký telefon. Pak jsem propadnul kouzlu různých ROMek (pro Pickupera: nemá to nic společného s Menšinovým koutkem ) a Kernelů... A také zjistil, že to je velmi rychlé zařízení, s velmi slušným foťákem, displejem tak akorát velkým a kupodivu i se s tabilním systémem.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
SFzN: pak nelze opomenout, že jejich market, byť v CZ funkční, nemá k dispozici tolik různých aplikací, jak je člověk zvyklý u konkurence - a to je v některých případech dosti limitující.
BTW: ta velikost příloh byla, v dřívějších modelech, dokonce 2GB, což bylo absolutně nepřijatelné.
Výhodou je servis - i při sebemenší blbosti se mění kus za kus, protože přístroje do stáří 1 rok se vůbec neopravují.
BTW: ta velikost příloh byla, v dřívějších modelech, dokonce 2GB, což bylo absolutně nepřijatelné.
Výhodou je servis - i při sebemenší blbosti se mění kus za kus, protože přístroje do stáří 1 rok se vůbec neopravují.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
BOB: asi Tě dobře nechápu, ale jak často posíláš/přijímáš e-mail s přílohou větší než 2, respektive 4 Gb?
2.9T RWD
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
HM: neposílám, ale občas mi někdo takovou zrůdnost i pošle Třeba s nějakým textem...a tím pádem se ta zpráva, jako celek, do mého BB nedostane...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Smyl Flek z Nohavic
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
I kdyby jednou za rok, tak to přece není omluva nebo důvod pro nepodporu/ignoraci takových zpráv.HondaMan píše:BOB: asi Tě dobře nechápu, ale jak často posíláš/přijímáš e-mail s přílohou větší než 2, respektive 4 Gb?
(Moucha)
(Moucha)
Bavíme se opravdu o GB nebo spíše o MB?řidičBOB píše:HM: neposílám, ale občas mi někdo takovou zrůdnost i pošle Třeba s nějakým textem...a tím pádem se ta zpráva, jako celek, do mého BB nedostane...