![Wink ;-)](./images/smilies/3.gif)
![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
Ladí se za chodu, normálka.řidičBOB píše:Slyšel jsem, že po nějakých upgradech se to dalo do pořádku, ale mne častokrát to čekání na kloudný soft u Nokie neba
Jaký máš názor? Ono se z těch Blackberryů vždycky dělalo kdeco... Já ať na to prostředí koukal, jak chtěl, nechtělo se mi vůbec zalíbit.řidičBOB píše:jo, asi něco ke dvěma měsícůmcož je u mne nadprůměrná doba!
No já hlavně teď viděl na youtube nějakou recenzi a všiml si, jak se internetový prohlížeč seká při zoomování a skrolování a to teda nechcu...řidičBOB píše:no, podle mne je to momentálně jedna z nejstabilnějších platforem. Nikdy se mi to neseklo, nerestartovalo a vždycky to dělalo to, co mělo. Ale počkal bych... V dohledné době má vyjet nový Torch 9810 s OS7.
Ok...Tak co se týče baterky jsem zvyklej dobíjet každou noc a přinejhorším mám v autě a u NTB nabíječku.Ale ten den to snad dá s rozumnou zátěží...Uvidím,zkusím to tak týden a pak se uvidí.řidičBOB píše:Jelikož jsem DesireHD měl, tak zde není o čem - SGS2 je úplně jiná hra na jiném hřišti. Jediný problém toho telefonu je baterka.sune2009 píše:a jak seš spokojenej s SGS2? ja si ji ted objednal a přemýšlím,zda si nechám Desire HD a nebo SGS 2?
Faktem je, že internetový prohlížeč zde nepatří k tomu lepšímu průměruvasco píše:No já hlavně teď viděl na youtube nějakou recenzi a všiml si, jak se internetový prohlížeč seká při zoomování a skrolování a to teda nechcu...
Já jsem koupil Brodit, takže v autě průběžně dobíjím. Ostatně - Broditů už mám doma asi tak 10 na různé oneday telefonysune2009 píše:Ok...Tak co se týče baterky jsem zvyklej dobíjet každou noc a přinejhorším mám v autě a u NTB nabíječku.Ale ten den to snad dá s rozumnou zátěží...Uvidím,zkusím to tak týden a pak se uvidí.