Menšinový koutek

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
Franta Lopata
Letec

Re: Menšinový koutek

Příspěvek od Franta Lopata »

U nás na venkově se vyptávají pouze, pokud se v blízkosti nestal nějaký trestný čin. Máš to holt těžké. Jinak ankety beru jen jako účelovku, nic jiného v tom není.
Eurolopata - náš vzor! .::. d1.8t: Lopata je magor, jen se nemůžu rozhodnout jestli v dobrém či špatném smyslu toho slova. =))
Slawall
Mistr volantu

Příspěvek od Slawall »

Pickuper píše:já hlavně nechápu o jakejch nákladech je řeč? :-? policajti byli normálně ve službě za normální plat, vrtulníky, antony ani vysílačky si taky nikde nepronajímali od nějaký produkce tak jakejch 6 mega, kurva? :-o
+1 nad tím jsem si lámal hlavu už dávno, když se oháněli nákladama při řešení výtržností na fotbale.
2.016V 99kW
Smrťák
Letec

Příspěvek od Smrťák »

UŽ CHYBÍ JEN SPOUŠTĚČ. Nějaký mrtvý a bude válka. Krev za krev. Hrr na kurvy
Sbohem. Už tady nejsem. Mám dost všech for.
Pickuper
Letec

Příspěvek od Pickuper »

slawall: už jsem přišel na to jak to počítaj, voni sčítaj rozličné nákladové položky, které by ve skutečnosti stejně zaplatili, akorád že vrtulník by si jen tak v rámci výcviku lítal nazdařbůh a "těžkooděnci" by "nacvičovali" v Milovicích B-)
Jedna hodina policisty při zásahu se účtuje 275 korun, řekla už dříve mluvčí policie v Ústeckém kraji Jarmila Hrubešová. Šestisetčlenný tým při dvanáctihodinové směně má tedy hodnotu asi dvou milionů korun.Krom toho stojí policii značné peníze i další věci. Během soboty nasadila celkem tři vrtulníky typu EC-135, jejichž náklady na letovou hodinu se odhadují na 22.000 až 35.000 korun.
Niko nadžanel ko kerdža
Pickuper
Letec

Příspěvek od Pickuper »

Smrťák píše:UŽ CHYBÍ JEN SPOUŠTĚČ. Nějaký mrtvý a bude válka. Krev za krev. Hrr na kurvy
kdo si počká, ten se dočká :ymparty:
Niko nadžanel ko kerdža
Deli
Letec

Příspěvek od Deli »

Pickuper píše:slawall: už jsem přišel na to jak to počítaj, voni sčítaj rozličné nákladové položky, které by ve skutečnosti stejně zaplatili, akorád že vrtulník by si jen tak v rámci výcviku lítal nazdařbůh a "těžkooděnci" by "nacvičovali" v Milovicích B-)
Jedna hodina policisty při zásahu se účtuje 275 korun, řekla už dříve mluvčí policie v Ústeckém kraji Jarmila Hrubešová. Šestisetčlenný tým při dvanáctihodinové směně má tedy hodnotu asi dvou milionů korun.Krom toho stojí policii značné peníze i další věci. Během soboty nasadila celkem tři vrtulníky typu EC-135, jejichž náklady na letovou hodinu se odhadují na 22.000 až 35.000 korun.
nj, ale už by to neznělo tak príma, že se jako vyhazují peníze :|
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III :)
Fordem tam, vlakem zpátky! ;;)
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

tvl - to si příště pozvu domů policistu na opravu trubek - ten instalatér si za hodinu bral 2,5x tolik :-)
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Pickuper
Letec

Příspěvek od Pickuper »

neříkal tady někdo, že rasová válka nehrozí? :D
http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-udalo ... -deti.html
Niko nadžanel ko kerdža
Smrťák
Letec

Příspěvek od Smrťák »

že bude to vím už mnoho mnoho let. Spíš desetiletí.. Je nevyhnutelná
Sbohem. Už tady nejsem. Mám dost všech for.
Franta Lopata
Letec

Příspěvek od Franta Lopata »

Já tvrdil a tvrdím stále, že bude dříve světová válka než občanská. A to je neoddiskutovatelný fakt.

Jak píši v tom seriosním deníku, kolik ras tam válčí na tom severu?
Eurolopata - náš vzor! .::. d1.8t: Lopata je magor, jen se nemůžu rozhodnout jestli v dobrém či špatném smyslu toho slova. =))
Odpovědět