BMW Divize
- Franta Lopata
- Letec
Re: BMW Divize
Lepší umytá brambora než oloupaná.
Eurolopata - náš vzor! .::. d1.8t: Lopata je magor, jen se nemůžu rozhodnout jestli v dobrém či špatném smyslu toho slova.
Souhlas do posledního písmenkavasco píše:Jako osobní hygiena je každého věc, ale proč si pořizuješ teda černou metlu, která je sice nejkrásnější barva na autě, pokud je čisté, ale špinavá je snad ta nejhnusnější? Jsou daleko vhodnější barvy pro špindíry...
MX-5 NB 10th AE, ex BMW E46 323i
pavproch: barák máš taky neomítnutej ty cyniku?
tak někteří v autě i bydlí
černý auto mám záměrně, právě proto, že je naňom nejvíc vidět bovdel.... imho dyž je zasfiněný jak jetel, nepřitahuje toliko pozornosti...
@vasco: barák mám omítnutej.... bíle, to se bude líbit hlavně pikaprovi..... ale je pravda, že už i na baráku by se semtam našlo nějaký to "maskování" na odlákání pozornosti ( tu a tam kousek odlouplý omítky nebo obkladu, támhle čmouha od vody, a hlavně bovdel od kytiček, co má milovaná 3/4 na terase....)
@vasco: barák mám omítnutej.... bíle, to se bude líbit hlavně pikaprovi..... ale je pravda, že už i na baráku by se semtam našlo nějaký to "maskování" na odlákání pozornosti ( tu a tam kousek odlouplý omítky nebo obkladu, támhle čmouha od vody, a hlavně bovdel od kytiček, co má milovaná 3/4 na terase....)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Co to furt máte s tou pozorností? Myslím, že daleko víc pozornosti přitáhne zaprasené auto, zvlášť když v něm přijedeš někam na schůzku...
lidi sou dobytci já to říkám pořád, nekupovat černý auto na tom je všechno vidět...pavproch píše:Taxem neska (poprvé a na dlouho dobu naposled) umyl brambora (z donucení, v úterý du na pohřeb, tak prý aby ňa příbuzní nepomluvili... byh se na to moh vytotento ci si o mně budou příbuzní.... ale drahá myslí jinak.... šak to znáte).... a zistil sem, že už máme prvních několik ťukanců a škrábanců.... od dveří na parkovištích před obchodama.... to říkám pořád, nemejt!
neříkej nám špindíry ale je fakt, že neni nic horšího, než špinavý černý auto...vasco píše:Jako osobní hygiena je každého věc, ale proč si pořizuješ teda černou metlu, která je sice nejkrásnější barva na autě, pokud je čisté, ale špinavá je snad ta nejhnusnější? Jsou daleko vhodnější barvy pro špindíry...
já si tak občas už připadamAlex.. píše:tak někteří v autě i bydlí
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
černý báwo bude přitahovat vždycky... kdybys měl nějakou stříbrnou, šedou apod., tak to bude rozhodně lepšípavproch píše:černý auto mám záměrně, právě proto, že je naňom nejvíc vidět bovdel.... imho dyž je zasfiněný jak jetel, nepřitahuje toliko pozornosti...
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Nechcel by som dopadnut tak aby som autom musel zaujimat pozornost...
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť