BMW Divize
Re: BMW Divize
Neska sem si při jízdě z Ostravy (byl sem tam s Jr. na nákupech - zkuste hádat, co ... můžete jednou... ne, lyže to nebyly... byly to lyžáky.... ) měl možnost porovnat dynamiku v přímce A4allroud 2.0T (155kW/350Nm/1690kg+seděli tam dva) vs. můj brambor (200kW/320Nm/1715kg+seděli sme tam taky dva): do cca 70-80kmh mi odjížděl (táhne to vocpodu, pyčo).... pak už ne....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
To je presneExFun píše:Problém není, že je Audi jaké je. Není důvod, aby nebylo. Problémem je, že se auta unifikují. Smazávají se rozdíly. Úplně stejně špatné by bylo, kdyby auta bavorákovatěla, oplovatěla nebo peugeovatěla.
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť
co ma spolecneho sprint na 70-80 s tahnutim odcpodu? jinak je divne, ze ti to i na tech 70-80 odjizdelo a ve finale je taky otazka, zda jsi pak uz nezavodil sam.pavproch píše:Neska sem si při jízdě z Ostravy (byl sem tam s Jr. na nákupech - zkuste hádat, co ... můžete jednou... ne, lyže to nebyly... byly to lyžáky.... ) měl možnost porovnat dynamiku v přímce A4allroud 2.0T (155kW/350Nm/1690kg+seděli tam dva) vs. můj brambor (200kW/320Nm/1715kg+seděli sme tam taky dva): do cca 70-80kmh mi odjížděl (táhne to vocpodu, pyčo).... pak už ne....
1715kg
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!
jj, je to tak, žádná lehká váha
Taxem neska (poprvé a na dlouho dobu naposled) umyl brambora (z donucení, v úterý du na pohřeb, tak prý aby ňa příbuzní nepomluvili... byh se na to moh vytotento ci si o mně budou příbuzní.... ale drahá myslí jinak.... šak to znáte).... a zistil sem, že už máme prvních několik ťukanců a škrábanců.... od dveří na parkovištích před obchodama.... to říkám pořád, nemejt!
Jako osobní hygiena je každého věc, ale proč si pořizuješ teda černou metlu, která je sice nejkrásnější barva na autě, pokud je čisté, ale špinavá je snad ta nejhnusnější? Jsou daleko vhodnější barvy pro špindíry...
Presne, ja len vysavam a utieram prach a osetrujem plastypavproch píše:to říkám pořád, nemejt!
Vnutri musim ma cisto ale zvonku je mi to jedno, interier je to pre mna a z vonku je to pre druhych a to je mne ako rodenemu cynikovi jedno
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť