Telefonologie
- Smyl Flek z Nohavic
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Re: Telefonologie
Tak víš jak, ono se tomu šedý dovoz neříká, však volný pohyb zboží po Evropské unii, neasi... Ale jinak supr, jsem zvědav.
„Ahoj, jak se máš: K obědu jsem měl medvěd.“
(Moucha)
(Moucha)
- Smyl Flek z Nohavic
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
A teď teda ještě otázka, jestli se s tím taky naučíš zacházet, nebo budeš mít prostě v první řadě oranžový telefon.
(Moucha)
(Moucha)
koukam, že si asi najdu jiného kamaráda který nebude tak hubatý
když já pořád nevim, čudlíky jsou čudlíky
když já pořád nevim, čudlíky jsou čudlíky
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
- Smyl Flek z Nohavic
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
S takovým by ses nudil.Deli píše:koukam, že si asi najdu jiného kamaráda který nebude tak hubatý
Nejhorší na tom je, že je to pravda. Resp. v ovládání už ani ne; jakmile se máš proklikat k nějaké funkci nebo položce, případně něco upravit, je to dotykové rozhraní přece jenom rychlejší. Ale jakmile chceš něco napsat, rád vzpomeneš na doby, kdy jsi pod prsty měl normální čudly.Deli píše:když já pořád nevim, čudlíky jsou čudlíky
(Moucha)
(Moucha)
my co máme telefon na volání a SMS a dost jich napišeme za volantem si dnes můžeme koupit tak velké kulové :grrrrr:
E52 je všeobecně mrdka, ze vzteku ji občas vyměním za E51... čudlíky, konstrukce, SIGNÁL, kvalita zvuku....
vyrabí ještě někdo vůbec nějaký schopný a hezký telefon s čudlíčkama?
E52 je všeobecně mrdka, ze vzteku ji občas vyměním za E51... čudlíky, konstrukce, SIGNÁL, kvalita zvuku....
Slow and serious
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
To není o přemýšlení... Co chci, to většinou dostanu, resp. si to koupím SGS2 mám už, na můj vkus, docela dlouhokidli píše: To bych si důkladně rozmyslel
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Já mám čím dál víc pocit, že ty E52 se dělají ve dvou fabrikách - jedna je ve Finsku a druhá nejspíš v Zimbabwe u kmene Mbembe-mbembe. Já si na tu svoji (kterou používám na pracovní číslo) nemůžu stěžovat. Vydrží týden v pohodě, s BT v autě funguje bezproblémově (narozdíl od Androidu, který funguje jak se mu zachce), dílenské zpracování v pohodě, problémy se signálem nemám.KoPP píše:my co máme telefon na volání a SMS a dost jich napišeme za volantem si dnes můžeme koupit tak velké kulové :grrrrr:
Na druhou stranu kamarád ji má taky (ale bílou, já mám černou) a nadává na zpracování, na to, že mu zlobí SW a jeho aktualizace (tenhle problém jsem nikdy neměl)... no nechápu.
- Smyl Flek z Nohavic
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Pořád si doma suším E66, kdyby se cokoli přihodilo. Ten telefon je úžasný. Jen bych radši, kdyby měl multimédia Nokie N82, která byla pro změnu úžasná v tomto. Prostě jsem měl asi až doposud štěstí na samé čupr telefony.
(Moucha)
(Moucha)
E66 je príma
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
- Smyl Flek z Nohavic
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Ano. Jejím hlavním úkolem ale původně bylo, aby byla, kdyby N8 nebyla, co jsem doufal, že bude. A na to naštěstí nedošlo.
(Moucha)
(Moucha)