Umweltplakette, Fuel Economy Label a jim podobne
- Franta Lopata
- Letec
Re: Umweltplakette, Fuel Economy Label a jim podobne
S tím počítej, EKO mor se šíří neviditelně po celém SESR a ponechává za sebou značnou spoušť.
S těmi veterány bych moc nepočítal, záleží jaká je u vás silná EKO lobby, prostě šance je 50/50.
EKO heslo na dnešek: Zabij bobra, zachráníš strom.
S těmi veterány bych moc nepočítal, záleží jaká je u vás silná EKO lobby, prostě šance je 50/50.
EKO heslo na dnešek: Zabij bobra, zachráníš strom.
Eurolopata - náš vzor! .::. d1.8t: Lopata je magor, jen se nemůžu rozhodnout jestli v dobrém či špatném smyslu toho slova.
Ten zelenej nesmysl se dá v ČR koupit na (skoro) každý STK za 300,- nebo objednat u TUV o něco dráž. Je doživotní do změny RZ, protože RZ je jediná identifikace na tý placce.
Btw v Německu od těch zón pomalu upouští
Btw v Německu od těch zón pomalu upouští
God save me from my friends, I can protect myself from my enemies
V ČR bude modrá . Pro ODS. A potom oranžová.Zabít svini není zločin
Sbohem. Už tady nejsem. Mám dost všech for.
- Franta Lopata
- Letec
Pokud ustupují od těch zón, tím pádem větřím, že se připravuje něco většího. EKO soudruzi se jen tak nevzdávají.
Eurolopata - náš vzor! .::. d1.8t: Lopata je magor, jen se nemůžu rozhodnout jestli v dobrém či špatném smyslu toho slova.
Pokud ustupuji od zon s tim, ze se neosvedcili, je na case je zavest s nadsenim u nas.
- Franta Lopata
- Letec
Ber to takhle, je to absolutní nesmysl a la absurdistán, ale je to jednoduchý způsob, jak z lidí vytahat peníze. Jestli se to osvědčilo nebo ne, to je nezajímá.
a jakou měla Kočí radost, že jí to prošlo...mmira píše:jinak jak tak koukam, plakety dorazily uz i do cech. poslanci nam schvalili novelu zakona o ochrane ovzdusi, ktera je zavadi.
Je to hnus a já si o tom s Kočí psal a brzo jsem musel přestat, bo jsem měl strach, že někomu ublížim nebo že mi z toho hrábne Tak hlavně, když to Ostravě (a SM) tak pomůžeFranta Lopata píše:V poho. Taky jsem tyhle výdobytky západní společnosti nesledoval, bohužel už to dorazilo i k nám do tuzemska. Viz:
http://www.novinky.cz/domaci/243860-mes ... movna.html
Jednoduchý způsob jak vylákat z lidí peníze, jak za nálepky, tak za to, že si lidi budou nuceni kupovat novější vozy. Pod záštitou ekologie se dá šikanovat až hanba.
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!
- Franta Lopata
- Letec
To je ta Kočí, blonďatá a obrýlená? Nejlepší bude pro Ostravu zrušit průmysl, propustit všechny zaměstnance a bude tam ráj na Zemi.
to ja doufam, taky, jinak si za cas ani nenakoupimSnowman000 píše:
Tipujem, ze sa to vsetko netyka veteranskych znaciek...ide sa teda na nakup
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Dufam, ze ked si raz nasetrim na toto (budem musiet poriadne zamakat, ked tak na to pozeram) ... tak s tym budem moct poriadne zatopit inde ako v garaziCaddy píše:to ja doufam, taky, jinak si za cas ani nenakoupimSnowman000 píše:
Tipujem, ze sa to vsetko netyka veteranskych znaciek...ide sa teda na nakup
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...