Za kolik jezdíte s benzínem?
Re: Za kolik jezdíte s benzínem?
Smrťák: jo ještě jsem měl dopsat lehký veterán... A možná mám jen kliku
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
Jenže staré káry vážily o stovky kilogramů méně
Sbohem. Už tady nejsem. Mám dost všech for.
jarka: Je smutne, ze malokdo si dnes vubec uvedomi, co dovede tunove auto s neuskrcenym dvoulitrem a adekvatnimi prevody. Dnes potrebujete 200 koni, abyste to same auto, ale o 50 % tezsi s delsimi prevody a Euro 5 rozhybal ke stejnym vykonum. A spotreba je pak dvojnasobna...
Je proto dobre si nekdy sjet s nejakym zachovalym autem doby nedavno minule, ktere tohle umelo. Jak samozrejme a prirozene zvlada i narocnou jizdu, i kdyz pro nic nebylo primarne stavene. Dnes ji nezvladaji ani auta pro ni stavena... Ale uz jsme z tematu, muzeme si to oddelit do debaty "Proc mam ve sve Fabii prevodovku pro Ferrari"
Je proto dobre si nekdy sjet s nejakym zachovalym autem doby nedavno minule, ktere tohle umelo. Jak samozrejme a prirozene zvlada i narocnou jizdu, i kdyz pro nic nebylo primarne stavene. Dnes ji nezvladaji ani auta pro ni stavena... Ale uz jsme z tematu, muzeme si to oddelit do debaty "Proc mam ve sve Fabii prevodovku pro Ferrari"
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
Lidé chtějí výbavu.35 elektromotorků,a bezpečnost. Ale jaká je to bezpečnost,když z dnešních aut je hovno výhled???
s timhle musim souhlasit....dneska jsou nutnost parkovaci asistenty a je to super vybava...ovsem je to jen zachranovani toho ze z auta neni videt. U svych starsich kar zadny asistent nepotrebuju, protoze je videt ven a o aute je prehled. S mensim modernim autem nezaparkuju tam, kam poslu buicka s dloubanim v nose. Totez rejd. S Buickem zajedu jak s jesterkou, vykoubi kola tak, ze to az vypada jako chyba...otocim se s nim na normalni silnici najednou...zaitmco s novym opelem astra nestaci ctyrproudovka...atd. atd...
Ale alektromotorky chci taky uz sjem jedno auto prodal proto, ze me srala absence elektrickeho nastaveni sedacky v deseti smerech
Ale alektromotorky chci taky uz sjem jedno auto prodal proto, ze me srala absence elektrickeho nastaveni sedacky v deseti smerech
To neni jen o lenosti....ale hlavn eo otm, ze ty mechanicke systemy maji jiste kroky a moje idelani poloha vychazi samozrejme mezi ne...kdezto elektriku si muzes nastavit libovolne plynule klidne o milimetr...
A pak je dalsi vec, ze nektere mechanicke ovladace sedadel jsou bud o zlomeni ruky nebo jejich pouzivani za jizdy je vylozene hazard
A pak je dalsi vec, ze nektere mechanicke ovladace sedadel jsou bud o zlomeni ruky nebo jejich pouzivani za jizdy je vylozene hazard
Když je štelování sedačky pomocí kolečka, tak si polohu sedačky taky nastavíš přesně jak chceš. Když je to pákou má to ty polohy jak píšeš.
2.016V 99kW
Pravý muž sedí na lavičce z tramvaje a třímá neseřiditelný dřevěný volant mozolnatou rukou
jojo, kolecko je lepsi kvuli plynulosti a taky ze se Ti nestane, aby operadlo vyletelo nekam, kam nechces Ale zase to je presne ten pripad, kdy si vetsinou zlames ruku, jak je to tam blbe zastrcenySlawall píše:Když je štelování sedačky pomocí kolečka, tak si polohu sedačky taky nastavíš přesně jak chceš. Když je to pákou má to ty polohy jak píšeš.