Hon na piráty

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
Franta Lopata
Letec

Re: Hon na piráty

Příspěvek od Franta Lopata »

beaumont: Tak zajisté, že by se to vylepšení pravidel ještě časem vypilovalo, tohle jsem přednesl jen jako lopatí návrh.

Mnohdy stačí ke zmatkům řidičů pouze to, že uzřeli policejní hlídku. Je to smutné, ale je to fakt.
Eurolopata - náš vzor! .::. d1.8t: Lopata je magor, jen se nemůžu rozhodnout jestli v dobrém či špatném smyslu toho slova. =))
hyza
Autoškolák

Příspěvek od hyza »

goes píše:kdo je to "kde kdo"? ja tedy nevim o nikom, kdo jezdi jak ma, aby resil nejake passaty, nejake hlidani rychlosti, nervy z radaru apod. naopak toto slycham jen a pouze jako argument od tech, kteri si jezdi svym vlastnim zivotem.
ja treba jezdim jak mam (prokaz ze ne, jestli o tom chces pochybovat) a miliony vyhozene za passaty timhle stylem vyberoveho rizeni mi vadi. a taky mi vadi to ze misto hlidani bezpecnosti se policie orientuje na maximalizaci vyberu penez za pokuty.
Franta Lopata
Letec

Jasně a výstižně napsáno! :ymapplause:

Předtím Pomáhat a chránit, od nyní Vybírat a trápit!
Eurolopata - náš vzor! .::. d1.8t: Lopata je magor, jen se nemůžu rozhodnout jestli v dobrém či špatném smyslu toho slova. =))
goes
Elektro Expert

Příspěvek od goes »

hyza píše:
goes píše:kdo je to "kde kdo"? ja tedy nevim o nikom, kdo jezdi jak ma, aby resil nejake passaty, nejake hlidani rychlosti, nervy z radaru apod. naopak toto slycham jen a pouze jako argument od tech, kteri si jezdi svym vlastnim zivotem.
ja treba jezdim jak mam (prokaz ze ne, jestli o tom chces pochybovat) a miliony vyhozene za passaty timhle stylem vyberoveho rizeni mi vadi. a taky mi vadi to ze misto hlidani bezpecnosti se policie orientuje na maximalizaci vyberu penez za pokuty.
ja ti nic prokazovat nepotrebuju, protoze ja nic netvrdim. Pokud ty neco tvrdis, je prokazovani na tobe. A je mi to taky v pazi jak jezdis a co ti vadi.
Franta Lopata
Letec

Místo toho, aby se zefektivnila práce PČR se stávajícími prostředky a získala si u obyvatelstva respekt, tak se jen koná další přehlídka vyhazování financí za nesmysly a zbytečně se tím snižuje kredit policie.
hyza
Autoškolák

Příspěvek od hyza »

goes píše:
hyza píše:
ja ti nic prokazovat nepotrebuju, protoze ja nic netvrdim. Pokud ty neco tvrdis, je prokazovani na tobe. A je mi to taky v pazi jak jezdis a co ti vadi.
dobre, v tom pripade uz vis o jednom cloveku kteremu vadi kamery radary a passaty ;) muzes si to zapsat a priste neplacat ze nevis o nikom kdo jezdi jak ma a resi passaty atd :)
goes
Elektro Expert

Příspěvek od goes »

vis, kdybys to nebyl zrovna ty, tak bych ten nazor na ty passaty a kamery bral i vazne, ale od tebe veru ne. tudiz seznam je zatim prazdny.
hyza
Autoškolák

Příspěvek od hyza »

goes píše:vis, kdybys to nebyl zrovna ty, tak bych ten nazor na ty passaty a kamery bral i vazne, ale od tebe veru ne. tudiz seznam je zatim prazdny.
tak jestli ho beres nebo ne je mi uplne jedno, podstatne je ze umis jenom prudit a ani to ti uz posledni dobou moc nejde jak tak sleduju :D
Deli
Letec

Příspěvek od Deli »

Franta Lopata píše:Místo toho, aby se zefektivnila práce PČR se stávajícími prostředky a získala si u obyvatelstva respekt, tak se jen koná další přehlídka vyhazování financí za nesmysly a zbytečně se tím snižuje kredit policie.
ano :) ale tak co ten chudák má dělat, když ty auta už má a musí je udat :ymdevil:
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III :)
Fordem tam, vlakem zpátky! ;;)
Franta Lopata
Letec

Je třeba usekat chobotnici chapadla.
Odpovědět