BMW Divize
Re: BMW Divize
Shipping costs EuroZone2 (France, Italy, Czech Republic, Poland, Denmark (without Färöer Inseln and Grönland)):
Package up to 5kg (22.90 €)
Package up to 10kg (24.90 €)
Package up to 20kg (29.90 €)
Package up to 30kg (39.90 €)
Package up to 50kg (89.90 €)
Package up to 100kg (99.90 €)
Bulky goods up to 150kg (149.90 €)
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Diky.To je cena jen za sadu na predek? Nebo cely set i se zadkem? To by se mi zdalo nejak malo. A netusite nekdo, zda se vyplati do nich investovat? Nebo nejakou jinou moznost?vasco píše:Drugster: €1806.72
Proc mi vyber noveho auta uz neprinasi radost?
Mně se hrozně líbí (sám nevím proč) styl 162. Pro mé oko jednoduchý ale dost přitažlivý tvar.
O II 1.9TDI Combi | Ex: [E30]325i P406b [E46]330dT [E32]735iA [E34]525i24V [E34]525i [E34]524td [E34]540iA [E24]635CSi OpelMonza3.0E Trabant601
tak mám zprávy přímo od prodejce, že v letošní nabídce bmw.cz kompletů zimních kol pro 3er e9X budou i kola design158... otázka je s jakýma gumama a za kolik.... prý do 14dnů bude jasno...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Nic dobreho jsem necekal, ale ze by BMW mohlo zajit az tak daleko... Chybi uz jen ctyrkolka jako standard
http://www.autoforum.cz/zajimavosti/mot ... me-cekali/
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
proste u BMW vidi, ze Audi to umi lepe, tak to delaji krok po kroku jako oni, jine vysvetlleni na to neni.
goes: Dobrej joke!
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
kdybys nebyl v zasadove opozici, tak bys to v tom videl. Co dela BMW posledni dobou? ve segmentu fordu, opelu, volkswagenu apod. se tomu rika "pasatovatet" v segmentu bmw se tomu zacne rikat "audinovatet". BMW je nejvetsi prodejce 4kolek, nasazuje technologie do modelu ala audi a opousti sve tradicni technologie. K tomu profilovani se aut jako takovych apod. Proste cim dal vice je z BMW Audi. A pokud vazne nahradi R6 motory V6 tak uz to bude naprosto oficialne.
Já se obával hybridu. Proti tomu je V6 s turbem ještě v pohoděpjanda píše:Nic dobreho jsem necekal, ale ze by BMW mohlo zajit az tak daleko... Chybi uz jen ctyrkolka jako standard
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
Já souhlasím, že BMW se přibližuje Audi (a místy i VW), o tom není spor. Já se bavil nad tím, že to Audi umí lépe.goes píše:kdybys nebyl v zasadove opozici, tak bys to v tom videl. Co dela BMW posledni dobou? ve segmentu fordu, opelu, volkswagenu apod. se tomu rika "pasatovatet" v segmentu bmw se tomu zacne rikat "audinovatet". BMW je nejvetsi prodejce 4kolek, nasazuje technologie do modelu ala audi a opousti sve tradicni technologie. K tomu profilovani se aut jako takovych apod. Proste cim dal vice je z BMW Audi. A pokud vazne nahradi R6 motory V6 tak uz to bude naprosto oficialne.
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!