haha já jen tak, že už to má 6 let ... to není nejmíňvasco píše:Ne, ta nemá auto...Arnie J píše:není to staré?
BMW Divize
Re: BMW Divize
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
kdyby to někoho zajímalo
tak čidlo jsem sehnal,vyměnil sice jsem si u toho roztrhl ruku o větrák, ale výměna se podařila. Kdyby to někdo další dělal, tak šroub co drží čidlo je na IMBUS
tak čidlo jsem sehnal,vyměnil sice jsem si u toho roztrhl ruku o větrák, ale výměna se podařila. Kdyby to někdo další dělal, tak šroub co drží čidlo je na IMBUS
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
Před asi 2 stránkama sme tu diskutili na tému zimních alu kol pro brambora... jen tak (neříkám, že to hned scu koupit) sem vyguglil líbivou nabídku:
tady
o pneu tam moc nepíšou ale na fotce je vidět, že je to blizzak, čili asi LM25 RFT
Co vy na to, je to seriozní firma, dá se jim věřit? Budou ta kola fakt fungl nová?
Jako vzhledově se mi ten design 158 líbí.... dost hooodně moc.... a podle e90post jsou ta kola prý i zatraceně lehká ....
tady
o pneu tam moc nepíšou ale na fotce je vidět, že je to blizzak, čili asi LM25 RFT
Co vy na to, je to seriozní firma, dá se jim věřit? Budou ta kola fakt fungl nová?
Jako vzhledově se mi ten design 158 líbí.... dost hooodně moc.... a podle e90post jsou ta kola prý i zatraceně lehká ....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Starej vasco má na zimu na E92 styling 159 a myslím, že ten je ještě hezčí, tvar paprsků má stejný, ale má jich víc...
Nevite nekdo prosim, kolik by staly brzdy z programu BMw Performance na 130i?
Proc mi vyber noveho auta uz neprinasi radost?
se mi ta PP nabidka zdala nejaka povedoma a vida, uz vim, odkud vitr vane
http://www.salesafter.eu/index.php/cat/ ... 93-55.html
http://www.salesafter.eu/index.php/cat/ ... 93-55.html
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
@mmira ref jeho objev: ejhle, v Reichu (opět) levněji než u nás..... jaké překvapení....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
navic je to spolehlivy a odzkouseny obchod.
Autoforum.cz