Další zajímavá autovidea
Re: Další zajímavá autovidea
Na ten vek a pocet kilometrov to nie je zle...
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Sice to není autovideo...popravdě, tohle bych na onboard kameru natočit ani nechtěl
http://www.novinky.cz/koktejl/243774-me ... ikova.html
http://www.novinky.cz/koktejl/243774-me ... ikova.html
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Franta Lopata
- Letec
Ten zvuk se mi líbí.
Eurolopata - náš vzor! .::. d1.8t: Lopata je magor, jen se nemůžu rozhodnout jestli v dobrém či špatném smyslu toho slova.
Impreza s motorem V10 z BMW M5 E60. Konecne Subaru s poradnou atmosferou
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
Neni toho bohuzel az tak moc videt, ale jinak je to zaijmave - Lamborghini Gallardo se dvema turby od Underground Racing s vykonem 1 550 koni na kolech proti podobobne upravene Suzuki Hayabusa od Shamrock Racing s 449 konmi na kolech. Docela magorina
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
A že je tam toho vidět...
Pěkný!
Ferrari trochu zaspalo na startu, jinak by toho Nissana možná dalo, ale - komu čest, tomu čest. Nicméně kdybych dostal na vybranou čím odjet domů, na GT-R bych se ani nepodíval...
Jinak jsem trochu víc čekal od Vette, ale byla to "jen" Z06, nikoliv ZR1, to by možná zase vypadalo jinak. Naopak nečekaně dobře jelo Audi R8, asi se projevila výhoda pohonu všech kol a zdravé italské geny
Ferrari trochu zaspalo na startu, jinak by toho Nissana možná dalo, ale - komu čest, tomu čest. Nicméně kdybych dostal na vybranou čím odjet domů, na GT-R bych se ani nepodíval...
Jinak jsem trochu víc čekal od Vette, ale byla to "jen" Z06, nikoliv ZR1, to by možná zase vypadalo jinak. Naopak nečekaně dobře jelo Audi R8, asi se projevila výhoda pohonu všech kol a zdravé italské geny
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!