Franta Lopata píše:Je to jeho boj, jinak jsem koukal na Fiátky a dají se koupit za rozumnou cenu. Jak jsou na tom se spolehlivostí?
Mam Mareu s 200tkm a celkem dost věcí je původních. Třeba na podvozek sem šahal až já někdy kolem 197 tisíc, kupoval sem se 193. Zadní brzdy původní. Přední část vejfuku a katalyzátor sou asi původní, ale první část zralá na výměnu, ale to začalo až mě a ani tam neni díra, jenom odešla taková ta pružící blbost tam. Taky na motoru je skoro všechno původní. Vim jenom o tom, že se měnila spojka a někdy kolem 170tkm odešel alternátor. Pak je tam samozřejmě elektrika - mě trošku blbnou kontrolky abs a ruční brzdy. Stačí přeject hrbol a rosvítěji se a trošku(trošku dost) chrastí zadní část auta. O zdrojích těch zvuků vim, ale zatim všechny moje pokusy o nápravu selhaly a přitom jde o prkotiny... Ale asi je to dost o štěstí, známej má 1.4 Bravu a ta měla problém s chlazenim a najeto o hodně míň...
Teda ještě je možný, že nějaký z těch věcí, o kterejch píšu, že sou původní už někdo měnil, ale muselo by to bejt v prvních dvou letech života, pak to měl už jenom jeden majitel a ten mi řikal o všem co dělal.