Alfa romeo 147
Re: Alfa romeo 147
Né, že by se to nedalo čekat... Všechny automobilky šetří, ošulí co můžou a když je někdo ve ztrátě (tak jako byl Fiat), tak musí šetřit+šulit o to víc Takže udělají ještě většího šmejda, než dělají teď všechni ostatní... Tak to vidím já
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Chlapi, ve věci kvalita vs. fiat si dovolím ZÁSADNĚ nesouhlasit.
Z vlastní zkušenosti sem si jist, že v úrovni kvality došlo za posledních 12-15let u fiata ještě k daleko výraznějšímu nárustu než u schade.
(srovnávám-li favorita r.v. 92 s Oct. II MR2006 vs. tipo 1995 a pandici MR2006 - všechny tahle auta sem měl/mám)
Z vlastní zkušenosti sem si jist, že v úrovni kvality došlo za posledních 12-15let u fiata ještě k daleko výraznějšímu nárustu než u schade.
(srovnávám-li favorita r.v. 92 s Oct. II MR2006 vs. tipo 1995 a pandici MR2006 - všechny tahle auta sem měl/mám)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Tak jasně, to tu můžeme flejmovat na 50ti stránkách Já jen říkam, jak to je
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
- Franta Lopata
- Letec
Především, to záleží i na tzv "štěstí na kus". Prostě někdo má auto s minimem závad a někomu se to sype až k nevíře.
Eurolopata - náš vzor! .::. d1.8t: Lopata je magor, jen se nemůžu rozhodnout jestli v dobrém či špatném smyslu toho slova.
já bych to spíš viděl podle místa výroby.... kupodivu pšonci jsou na tom s kvalitou mnohem líp než taloši
a jště dodatek: a proto pro mně (opravuju: pro mou 1/2) Panda III nepřipadá úvahu...
To mas ako Peugeoty 207 zo Slovenska su kvalitnejsie ako ich vzor z Francuzska...pavproch píše:kupodivu pšonci jsou na tom s kvalitou mnohem líp než taloši
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť
Mam Mareu s 200tkm a celkem dost věcí je původních. Třeba na podvozek sem šahal až já někdy kolem 197 tisíc, kupoval sem se 193. Zadní brzdy původní. Přední část vejfuku a katalyzátor sou asi původní, ale první část zralá na výměnu, ale to začalo až mě a ani tam neni díra, jenom odešla taková ta pružící blbost tam. Taky na motoru je skoro všechno původní. Vim jenom o tom, že se měnila spojka a někdy kolem 170tkm odešel alternátor. Pak je tam samozřejmě elektrika - mě trošku blbnou kontrolky abs a ruční brzdy. Stačí přeject hrbol a rosvítěji se a trošku(trošku dost) chrastí zadní část auta. O zdrojích těch zvuků vim, ale zatim všechny moje pokusy o nápravu selhaly a přitom jde o prkotiny... Ale asi je to dost o štěstí, známej má 1.4 Bravu a ta měla problém s chlazenim a najeto o hodně míň...Franta Lopata píše:Je to jeho boj, jinak jsem koukal na Fiátky a dají se koupit za rozumnou cenu. Jak jsou na tom se spolehlivostí?
Teda ještě je možný, že nějaký z těch věcí, o kterejch píšu, že sou původní už někdo měnil, ale muselo by to bejt v prvních dvou letech života, pak to měl už jenom jeden majitel a ten mi řikal o všem co dělal.
Naposledy upravil(a) Pajjoun dne ned 04 zář 16:35, celkem upraveno 1 x.
TSs
To až tak překvapivý neni. Poláci sice nejsou žádná výhra, ale italové sou kapitola sama o sobě.pavproch píše:já bych to spíš viděl podle místa výroby.... kupodivu pšonci jsou na tom s kvalitou mnohem líp než taloši
TSs
- Franta Lopata
- Letec
Tak to vypadá, že největší slabinou starších Fiátků je elektroinstalace. Hlavní je, že to pořád jezdí a to je nejdůležitější. Jasný, že nemůžeš znát kompletní historii vozu, pokud si předchozí majitel nevedl přesné záznamy. Je to prostě kus od kusu a záleží kdo a jak s tím jezdí a jak často je vůz v provozu.
Eurolopata - náš vzor! .::. d1.8t: Lopata je magor, jen se nemůžu rozhodnout jestli v dobrém či špatném smyslu toho slova.